2777
2789
عنوان

حمله پنیک

294 بازدید | 35 پست

سلام  حمله پنیک تاحالا بهتون دست داده؟علایمتون چی بوده ؟ شماهم اونلحظه دست وپاتون قفل شده ؟ من قرص اعصاب (دوکسپین ۲۵ وکلدنیوم سی) میخورم همراه با داروتیرویید  وکلسیم چون عمل تیروییدکردم.

چندروزپیش دکترم نصف فلوکسامین۵۰  به داروهام اضافه کرد  بعدناهار خوردم  شب  یهو دست وپام کج شد قفسه سینم  صورتم  وپشتم  مورمور میکرد   

خیلی ترسیده  بودم   مثل اونشبی که عمل تیروییدکرده بودم  ترخیصم کرده بودن شدم شوهرم سریع بردم اورژانس روانپزشکی  حتی نمیتونستم حرف بزنم فقط میگفتم کمک بهم یه آرامبخش زدن  و آزمایش کلسیم گرفتن هشت بود بهم کلسیم هم زدن .  خیلی حال بدی بود میترسم دوباره  تکراربشه   دیگه فلوکسامین نخوردم الان فقط  دوکسپین وکلدنیدم سی میخورم . یک دوبار دیگه اینطورشدم نمیدونم پنیکه یا چی شوهرم میگه پنیکه .

برام دعاکنین  شفاپیداکنم   قرص اعصاب رو بخاطر وسواس فکری که باعث مشکل بلع وگلودردم شده میخورم  

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قفل نمیشد  لامصب  اینقدر بی قراری دست میده تا صبح فقط دوست داشتم راه برم

آره من بیقرارهم بودم . وای وحشتناکه  

خیلی میترسم دوباره اونطور بشم .خاطره بدی شد

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

حملع پنیک بده یا صرع؟؟

من تجربه  صرع رو نداشتم نمیدونم‌. ولی اگه این حمله به من دست داد پنیک بود واقعا  احساس میکردم الانه که بمیرم  خیلی بدبود خیلی

فلوکستین حتما مصرف کن شاید هفته اول نه ولی از هفته های بعد حالت بهتر میشه من خودم جمله داشتم خیلی زیاد بخاطر تصادف و البته مصرف سردیجات بود 

قرصات قشنگ مصرف کن 

تا میتونی گرمیجات بود 

فلوکستین حتما مصرف کن شاید هفته اول نه ولی از هفته های بعد حالت بهتر میشه من خودم جمله داشتم خیلی زی ...

شمابا فلوکستین خوب شدی؟ چندوقت گذشت ؟ چون لاغرم  فلوکستین   نمیتونم بخورم  لاغرتر میشم . این دوکسپین  خواب آوره ولی  اشتهام کم نکرده خوبه .  سیتالوپرام وکلومیپرامین قبلا  خوردم اشتهام  کلا قطع کرده بود 

شمابا فلوکستین خوب شدی؟ چندوقت گذشت ؟ چون لاغرم  فلوکستین   نمیتونم بخورم  لاغرتر میش ...

فلوکستین نه ولی تجربه استفاده از آسنترا دارم والان ستالوپرام 50 میخورم، هزار نوع دارو داریم باید روانشناست با توجه به خودت برات بنویسه، 

فلوکستین نه ولی تجربه استفاده از آسنترا دارم والان ستالوپرام 50 میخورم، هزار نوع دارو داریم باید روا ...

سیتالوپرام  یااس سیتالوپرام ؟  ماه قبل دکتراس سیتالوپرام ۱۰ نوشت بااین داروهها تاثیر نداشت   . آسنتراهم خوردم  روم اثرنداشت . اینباربه دکترمیگم سیتالوپرام بادوز بیشتربنویسه 

من خودم چن سالع صرع دارم🥺 ایشالا زودی خوب بشی❤️🫂

مرسی  چندسالته؟  ایشالله شفابگیری به حق  امام رضا

آره 

قفل شده. 

حتی نمیتونستم راه برم 

۵ ماه اینجوری بودم...

۲ ساله خوب شدم

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
آره  قفل شده.  حتی نمیتونستم راه برم  ۵ ماه اینجوری بودم... ۲ ساله خوب شدم

چطورخوب شدی عزیزم؟  تاحالادو سه باره اینطورمیشم . احساس میکنم  دارم میمیرم اونلحظه