2777
2789
عنوان

بچه ها دلم ازدواج میخواد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 93 پست
من از خانوادم اصلا اصلا خسته نشدم ولی من دیگه ۲۴ سالم شده و دلم زندگی خودمو میخواد ، شاید اونایی که ...

نه دیگه الان وقتشه ولی عاقلانه تصمیم بگیر هرفردی رو وارد زندگیت نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه الان وقتشه ولی عاقلانه تصمیم بگیر هرفردی رو وارد زندگیت نکن 

حتی این آقایی که تو همین تاپیک گفت قصد ازدواج و آشنایی داره ؟؟ ینی‌ حتی در حد یه آشنایی کوچیک یه روزه هم با ایشون چت نکنم؟؟

حتی این آقایی که تو همین تاپیک گفت قصد ازدواج و آشنایی داره ؟؟ ینی‌ حتی در حد یه آشنایی کوچیک یه روز ...

عزیزم تو دیگه باید آدمتو بشناسی قرار نیست که من بگم با کی باشی با کی نباشی 

ولی عجله ای تصمیم نگیر عاقلانه تصمیم بگیر 

تو دیگه باید بدونی که کیو انتخاب کنی و کی برای تو بهتره

ولی عزیزم پیشنهاد من بیشتر آشنایی حضوریه تا مجازی .

حتی این آقایی که تو همین تاپیک گفت قصد ازدواج و آشنایی داره ؟؟ ینی‌ حتی در حد یه آشنایی کوچیک یه روز ...

نمیدونم ولی از روی احساسات تصمیم نگیر سعی کن شزایط رو از هر لحاط منطقی بسنجی 

آرزوم که فقط شوهر کردن نیست ، آرزوم خوشبخت شدنه ، ولی بازم ممنون ❤️

عزیزم خوشبخت شدن ففط ازدواح کردن نیست هیچ کس مسیول خوشبخت کردن شما نیست شما خودتون هستید که میتونید این حس خوشبختی رو در خود به وحود بیاری ته با ازدواح

من از خانوادم اصلا اصلا خسته نشدم ولی من دیگه ۲۴ سالم شده و دلم زندگی خودمو میخواد ، شاید اونایی که ...

دقیقا اجی .ازدواج فقط واسه شوهر کردن نیست .هدفت مشخص میشه .میفهمی میخوای چیکار کنی بخاطر کی بجنگی یا زندگی کنی ...خونه پدر تا ی حدی خوبه ...مثل اب بیاد جاری باشیم یجا ک بمونیم گندیده میشم ..منم ۳۱ سالمه دلم ی ازدواج خوب میخواد 🙏🏽

برای خوشبختیم دعا کنید .من تلاشمو میکنم بقیش با خدا خودش جورش کنه 
عزیزم خوشبخت شدن ففط ازدواح کردن نیست هیچ کس مسیول خوشبخت کردن شما نیست شما خودتون هستید که میتونید ...

ن من منظورم این بود که ازدواج موفقی رو از خدا میخوام که حس خوشبختیم صد برابر بشه ، منظورم این نیست که با ازدواج خوشبخت شم ، چون خداروشکر الانم خوشبختم 

دقیقا اجی .ازدواج فقط واسه شوهر کردن نیست .هدفت مشخص میشه .میفهمی میخوای چیکار کنی بخاطر کی بجنگی یا ...

عزیزم خداروشکر حرف منو میفهمی و درکم میکنی ، اینجا آخه خیلیا منظور منو نمی‌فهمن و درک نمیکنن آدمو ، دقیقا آدم هدفش مشخص میشه و یه جورایی از بلاتکلیفی در میاد ، مرسی که منو میفهمی ، انشالله خوشبخت ترین میشی❤️

2790
2778
2791
2779
2792