2777
2789
عنوان

از روشنفکری خانواده هاتون بگین

298 بازدید | 18 پست

از مواردی که خیلی تعجب کردین که خونوادتون خیلی اپن مایند برخورد کردن و اصلا گیر ندادن بگین

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ازدواج کردم*منظورم عقده*نمیذاشتن بزن شب خونه شوهرم حتمآ مامان م باهام میومد واصن تنهام نمیذاره...این تنها اوپن مایندشون بود😂😂😂😂😂

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

کلا خانواده ازادی داشتم

پدرومادرم جدا شدن و هیچکدوم اهل گیر دادن نبودن فقط مادرم زنگ میزد بهم وگرنه کاری نداشت کجا هستم و کجا شب میمونم و ..

عوضش شوهرم برعکس هردوشون دراومد الان واقعا اذیت میشم

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

اینکه خونه پدریم چادر میپوشیدم

ولی الانا که برای بیرون مانتوهای اکثرا کوتاه یا شومیز کوتاه میپوشم بابام هیچی نمیگه و میگه هرجور که دوست داری بپوش

ولی مامانم تا دلتون بخواد همش بهم گیر میده🤣

البته من 8 ساله ازدواج کردم. 

به مهریه ام 

به عروسی نگرفتن 

به اشنایی ام با همسرم هیچ گیری ندادن

توی ۱۹ سالگی کمک کردن مستقل بشم

الانم گیر نمیدن بچه بیار 

در جریان روابط جوانی ام بودن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
۱۸ سالم بود رفتم سرکار بابام حتی نپرسید کجا میری

تازه یک هفته از تولد۱۸ سالگیم گذشته بود که رفتم سرکار و الان با سن بیست سال خانواده میگن یا شوهر کن برو یا از حقوقت خرج خونه کن و من مجبورم ساعت کاریمو بیشتر کنم تا بتونم خرج خونه هم کنم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

اینکه‌ من وخواهرم ساعت نه رفتیم  بقالی  سرکوچه ب خواهرم  گفت‌کجا خواهرم ‌میریم  بیرون‌فرمودند دختر و این‌گوهوخوریا البته اینکه با ی گله بچه هامون‌رفتیم ‌تاثیریم‌نداشت😄😄😄😄

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
تازه یک هفته از تولد۱۸ سالگیم گذشته بود که رفتم سرکار و الان با سن بیست سال خانواده میگن یا شوهر کن ...

زیر بار نرو

پولاتو جمع کن نگو چقدر حقوق میگیری

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤