وقتی ازدواج کردم*منظورم عقده*نمیذاشتن بزن شب خونه شوهرم حتمآ مامان م باهام میومد واصن تنهام نمیذاره...این تنها اوپن مایندشون بود😂😂😂😂😂
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تازه یک هفته از تولد۱۸ سالگیم گذشته بود که رفتم سرکار و الان با سن بیست سال خانواده میگن یا شوهر کن برو یا از حقوقت خرج خونه کن و من مجبورم ساعت کاریمو بیشتر کنم تا بتونم خرج خونه هم کنم
وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵
اینکه من وخواهرم ساعت نه رفتیم بقالی سرکوچه ب خواهرم گفتکجا خواهرم میریم بیرونفرمودند دختر و اینگوهوخوریا البته اینکه با ی گله بچه هامونرفتیم تاثیریمنداشت😄😄😄😄
زندگیرو نفسی ارزش غمخوردننیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک ندانی غمچیست💕💕💕