2777
2789
عنوان

بعد از عمل بینی تا چه زمانی باید..

370 بازدید | 40 پست

بچها بعد از عمل تا چه زمانی نمیتونیم به پهلو بخوابیم؟من الان پنج ماه از عملم میگذره و هنوز حس میکنم غضروفم شله میترسم 

هر سوالی هم راجب عمل بینی داشتین بپرسین سعی میکنم همه رو تا جایی که میتونم جواب بدم💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی بگین تا کی چسب زدین من هنوز دارم میزنم..یکی میگه تا شیش ماه بزن یکی میگا تا سه ماه..

دکتر منم گفته ۶ ماه

من ۵ ماهه عمل کردم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
راستی بگین تا کی چسب زدین من هنوز دارم میزنم..یکی میگه تا شیش ماه بزن یکی میگا تا سه ماه..

بستگی به دکترت داره

دکتر من گف سه ماه مداوم کافیه بعد اون شبا موقع خواب

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

من تا ۶ ماه چون گوشتی بود

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
سخته عملش ؟

واسه من خیلی سخت بود چون توی نوزده سالگی عمل کردم و بچه بودم خیلی عذاب کشیدم تحمل دردم بشدت پایین بود ی روز ی تاپیک میزنم راجبش میگم😅ولی هرکیو بجز خودم دیدگ عمل کرده از اب خوردنم واسش اسون تر بوده و میگن راحت ترین عمله

انگار فقط واسه من سخت بوده چون بجز خودم ندیدم کسی انقد عذاب کشیده باشه

پس درکل عمل راحتیه توی ۹۵ درصد مواقع

فکنم بستگی به ضعیف بودن بدنت و استانه ی دردت داره که توی دوتاش ...😃

همیشه این حسو دارم..بقیه میگن نیست خودم هی میگم هست..این چیزا طبیعیه باید تا ی سال صبر کنی چون فرم ن ...

منم ۵ ماهه عمل کردم ک حس می کنم خیلی کجه🤦‍♀️😭

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست