2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3256 بازدید | 149 پست
ااینجایی که زندگی میکنم اینجور جاهارو نداره یکماهه دیگه مریم مرخصی میرم تهران  نمیدونم صب کنم ...

خب عزیزم خودت ی شام خووووووشمزه تدارک ببین بااون شمع وارمرا هستن دایره ای ازاونا بخر بااونا خونه رو روشن کن اگه میتونی کیک خونگی درست کن اگر نه ازبیرون بخر ببین بزن اینترنت خیلی ایده های قشنگی هست برای سورپرایزحتما انجام بده حتما فیلم بگیر عکس بگیربعدچندسال ک نگاه کنی باور کن پشیمون نمیشی خیلی خوشحال میشی ک اول کاری چقدبرابچت ارزش قاعل شدی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیززم مبارکت باشه

تو این لحظه قشنگت دعا کن منم این حس قشنگ مادرشدن تجربه کنم بزودی

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
بندازش

عجب 😐 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اسی بارداری اول که خیلی قشنگه منم ۲۵ بود اولیش تو سالگرد ازدواجم ۱ ماهه بودم جشنم گرفتیم کلی رقصیدیم ۱۰ روز بعدش افتاد دوباره ۶ ماه بعد باردار شدم

شما هم انشاله خیرباشه و خوشی 

همیشه اولینا خیلی جداب و قشنگ هست

بخدا اصلا ذوقمو از دست دادم نمیدونم چرا  همسرم داره فیلم میبینه من اومدم داخل اتاق تاریکم دارم ...

اسی جان حتمن ی حکمتی پشت این داستان هست خوشحال باش و این مسئولیت رو قبول کن و همسرت رو هم سوپرایز کن ساده نگو بهش

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
مبارکه  ولی چجوری پیشگیری میکنید که باردار میشید من یکبارم نشده تو ۷سال

چشم‌نکنی خودتو امشب بزنه ۹ ماه دیگ‌تو بغلت باشه😂

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

هورمونات به هم ریخته طبیعیه از آخرین روزای تنهایی لذت ببر که قراره سرت شلوغ بشه.از این به بعد ۳تایی ...

باور کن حال میده ما که ۶سال یکی داشتین دوسال هست شد دوتا 

شوهرم میگه چرا ۱ ساعت دوتایی باهم نمیخوابن یکم سی خودمون باشیم دلم واسه روزای دوتاییمون تنگ شده