2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3256 بازدید | 149 پست
شوهرتو دوس نداری؟

دارم ولی خیلی وقتا تنهام گذاشته از نظر روحی که بهش احتیاج دارم بیشتر تنهاترم میزاره 

مثل الان که بهونه گیر شدم فکر میکنه میخام پریود بشم و اصلا حمایت نمیکنه کمک نمیکنه همکاری نمیکنه من به اینا احتیاج دارم زیاد و به خاطر همین خوشحال نشدم اینکه اذیت میشم توی این دوران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا نمیخاستم حتی الانم  ولی با حرفای شما یکم روحیه دارم میگیرم که حکمت خدا بوده

تازه من که به عشق بچه، یکی دو ماه بعد از عروسی اقدام به بارداری کردم وقتی بچم به دنیا اومد اولش میگفتم عجله کردم و کاش بیشتر صبر میکردم ولی الان واااقعا راضیم و خوشحالم و میگم کاش خدا تو بارداری دوم بهم دوقلو بده. وقتی شیرین کاریهای بچتو می بینی اینقدرررر عزیزه که گاهی از ذوق و از شدت عشق و علاقه  چشات پر اشک میشه. امیدوارم شما هم همه این احساسات خوبو تجرب کنی

مبارک باشه عزیزم برای بارداری ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی

تشکر عزیزم ایشالله 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دارم ولی خیلی وقتا تنهام گذاشته از نظر روحی که بهش احتیاج دارم بیشتر تنهاترم میزاره  مثل الان ...

به هر حال ی بچه تو زندکی لازمه بزار بیاد حتما زندگیتون بهتر میشه ولی از حالا به فکر پس انداز مخفی و مستقل شدن باش انشالا هیچ وقت پیش نمیاد البته 

تازه من که به عشق بچه، یکی دو ماه بعد از عروسی اقدام به بارداری کردم وقتی بچم به دنیا اومد اولش میگف ...

عزیزمم ان شاءالله همیشه سلامت وشاد باشید 

خداکنه برای منم این اتفاق های شیرین بیفته و خوشحال باشم ازش

بچه ها فردا صبح میخام برم بیمارستان که نفهمه باید برم ازمایش خون بدم؟  ناشتا باید باشم؟

جواب بیبی چک معمولا درست و قابل اعتماده و نیازی به آزمایش خون نیست. اولین اقدام اینه که بری بهداشت پرونده بارداری تشکیل بدی، بعد چند هفته هم باید بری سونوگرافی تشکیل قلب بچه. منم چند روز پیش جواب بیبی چکم مثبت شد و آزمایش خون ندادم ولی واسه بچه اولم آزمایش دادم. الان هفته ششم بارداری هستم و هفته هشتم میخوام برم سونو تشکیل قلب

یعنی شما میگین خدا مارو لایق مادر بودن نمیدونه که نمیده؟!

نه عزیزم این چه حرفیه

خواستم به ایشون انرژی بدم 

برا بارداری شون خوشحال باشن

همه بنده های خدا هستیم

خودم پارسال سقط داشتم

اگه باعث رنجش شما شدم شرمنده 

الهی دامنت سبز بشه به زودی زود

سال بعد چنین روزی نوزادت تو بغلت باشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اسی چیشد ؟ گفتی؟

اره امروز صب رفتم ازمایش که قطعی بشه 

ظهرم جوابمو با بی بی چک و یه نوشته و یه کالسکه نوزاد که از قبل داشتم توی وسایل مجردیم گذاشتم همرو توی باکس 

روی میز ارایشم که وقتی از سرکار میاد میره توی اتاق لباس هاشو دربیاره ببینه و گوشیم کنار تابم گذاشتم از ری اکشنش فیلم بگیرم بمونه و خیلی خوشحال شد باورش نمیشد تا چند ساعت