2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3256 بازدید | 149 پست
24

اخی عزیزممممم مباااارکه حتما حتما سورپرایزش کن قشنگ ی کافه ای رستورانی یه جایی ک ببین علاقه ی جفتتون چیه انتخاب کن ازقبل با سالن کارو منشی اونجاهماهنگ باش کیک بفرس شام برید بیرون وااااای عاااالی میشه.

اخ کی میشه منم این کارارو بکنم ای خداااااا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اصلا ذوقمو از دست دادم نمیدونم چرا  همسرم داره فیلم میبینه من اومدم داخل اتاق تاریکم دارم ...

عزیزم

خدا تو رو لایق مادر شدن دونست

خیلی ها سالهاست اقدام میکنن

هزار جور دارو و کارها انجام میدن

اما نمیشه

خدا کنارته شک نکن بهش

طبیعیه الان خالی شدی از درون

ولی پاشو قرآن رو باز کن یه آیه بخون

نه ماه قراره زیباترین روزهاتو داشته باشی 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

مبارکت باشه عزیزم،حست کاملا طبیعیه کم کم که بگذره باهاش کنار میای و لذت می بری از این دوران،سال بعد هم همین موقع به خاطر اون استیکر توی عنوانت عذاب وجدان می گیری 🤗

برای منم دعا کن خدا بهم دوباره هدیه بده

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
بخدا اصلا ذوقمو از دست دادم نمیدونم چرا  همسرم داره فیلم میبینه من اومدم داخل اتاق تاریکم دارم ...

هورمونات به هم ریخته طبیعیه از آخرین روزای تنهایی لذت ببر که قراره سرت شلوغ بشه.از این به بعد ۳تایی برید عشق و حال.بچه دردسر داره ولی بخدا من هرجا میرم به عشق دوتا بچم میرم مسافرت پارک مهمونی گردش رستوران آخه مگه دوتایی حال میداد؟

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

خداکنه عزیز دلم واسم دعا اخه حال روحیم چندان خوب نیست

خوب میشی عزیزممم 

خدا بهت لطف کرده باور کن خداروشکر کن شاد باش تا یه بچه توپولی و ناز بدنیا بیاری 

من ۸ ساله بچه دار نشدم باور‌کن ارزو دارم جای تو باشم بجای اینکه وقتمو تو دکترا بیهوده بگذرونم با انواع قرص و امپول میتونستم بچمو بدنیا بیارم‌و‌ لذت ببرم 🙂

ما آبادانیا   
اخی عزیزممممم مباااارکه حتما حتما سورپرایزش کن قشنگ ی کافه ای رستورانی یه جایی ک ببین علاقه ی جفتتون ...

ااینجایی که زندگی میکنم اینجور جاهارو نداره یکماهه دیگه مریم مرخصی میرم تهران 

نمیدونم صب کنم تا اون موقعه بگم یا نه امروز و فردا بگم بهتره

24

سلام مامانی😅❤️تبریک میگم بهت 

دعا کن منم خیلی زود مامان شم باشه؟

من ۲۳سالمه

خوبه الان بچه دار شی،بزرگ میشه تا سی سالگی،راحت میشی،الان یکم اعصاب حوصله داریم بزرگ کنیم😅🤦🏻‍♀️🤣

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
😭😭😭 دعام کنین ، بی اختیار گریم گرفت 😭😭😭😭

عزیز دلم 💚بحق امام رضا (ع) دامنت خیلی زود سبز میشه

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

عزیزم خوشحال باش

قدمش انشالله براتون خیر باشه 

من می دونم که شما میتونین از پس مسئولیتش بر بیایین

به نظرم الان هم شوهرتون رو سورپرایز کنین و یک جشن کوچیک هم بگیرین

خوشحال باشین ،انشاالله بهترین ها براتون رقم بخوره 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂