2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3256 بازدید | 149 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشی عزیزممم  خدا بهت لطف کرده باور کن خداروشکر کن شاد باش تا یه بچه توپولی و ناز بدنیا بی ...

ان شاءالله که شماهم یه روز مادر میشی عزیزم امید داشته باش 

سلام۲۴ سن خوبیه که

مبارکه

این استرس رو ماکه تک فرزندمون۱۳ سال و‌پنج ماهه هست رو‌هم هنوز داریم تا زنش بدیم

توکل بخود خداکن کمک میکنه خودش همیشه

هدیه خداروشکر کن و پس نزن

چندین زوج تو اقوام خودم ‌همسرم بالای ده ساله منتظرند و دوا ودرمون کردند و‌میلیون ها تومن خرج کردند و جراحی کردند و سه قلوشون سقط شد و دیگه بچه دار نشدند و دیگه بی خیال بچه شدند وحتی ازپرورشگاه هم نیاوردند

حکمت خدا رو هیچکس نمیدونه

به داده و نداده اش شکرکن همیشه

یه جفت پاپوش نوزادی و یه کیک دونفره  بگیر و به همسرت تبریک بگو تاخاطره ی خوشی بمونه براش ث برو تحت نظر یه فوق تخصص زنان تا ماه نهم و شا‌د باش وفقط بخور وبخواب 

حرص وجوش واسترس سم هست برای خودت وجنینت یادت نره

انتظار نکشیدی که بفهمی شمردن روزا و لحظه ها یعنی چی

بدونی اینکه هر لحظه استرس داری پریود میشی یا نمیشی چقدر عذابه

من دو سال و نیم منتظر شدم خیلی سخت گذشت

وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر کردم که انتظارم تموم شد

شماهم وضو بگیر یه سجده شکر انجام بده که بدون سختی بدون درد بدون دارو بدون زخم زبون خدا بهت نعمت داده

🌷
بخدا اصلا ذوقمو از دست دادم نمیدونم چرا  همسرم داره فیلم میبینه من اومدم داخل اتاق تاریکم دارم ...

خدا قهرش میگیره نکن این کارا رو 

حتما باید التماس کنی تا بچه دار بشی ؟ خدا رو شکر کن 

تنها رفیق تنهاییم مهربونم خدای عزیزم دوستت دارم❤️🌹😍

مبارک باشه محاسن بارداریت ای که اول فاصله سنی با بچت کم میشه دوم این که این زمان خدا برات خواسته سوم این که به کسایی فک آرزو بچه دارن خدا روشکر کن چهارم میتونی برای سوپرایز شوهرت میتونی یه جوراب نوزاد بزاری تو کادو یا تواینترنت سرچ کنی .میتونی کتاب های مراقبت نوزاد و...برای اماده شدن بخونی 

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃
بندازش

🙄🙄🙄🙄🙄🤦🤦

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خب وقتی بچه نمیخوای جلوگیری کن

تو اقدام بوده عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بندازش

واقعا بعضیاتون چقد بی درک هستین؟؟؟

ی جا دیه هم تو تاپیک دختره اومده بود میخواس خودکشی کنه ی نفر اومد بهش گف که برو بازم قرص بخور

یعنی چی که بره بندازتش؟؟؟

مگه الکیه؟؟ مگه فقط دست خانومه؟؟؟ اقا هم باید اجازه بده میدونی گناهه که بچه رو بندازه؟؟؟ خدا ب خیلیا بچه نمیده حالا ب این خانوم داده تو داری میگی برو بندازش؟؟؟