2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره مگه نه؟

676 بازدید | 41 پست

من ۷ ماه پیش عقد کردم 

واسه نامزدی برام پارچه چادری سفید اوردن و نشونی که انگار نگینش کنده شده و دسته گل و نون پنیر سبزی( عکس نشونمو میزارم براتون)

کله قند و قرآن و دفتر بله برون و پارچه لباسی نیووردن گفتیم اشکال نداره مهم اینه خانواده خوبی ان

دو روز قبل از عقد مامانم گفت بریم اصلاح کنی گفتم مگه با دومااد نیست؟ گفت آره ولی خودشون چیزی نگفتن 

گفتم وا خب زنگ بزن بهشون بگو 

خداوندا شبم را روز گردان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید ندارن 

اگ میخواین خرج کنن چشماتونو باز کنین یه شوهر پولدار کنین 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

کم توقع بودن رو مادرهامون یادمون دادن .

و کسانی یادمون دادن که در دهه ۴۰ و ۵۰ بودن 

الان فرق داره . کم توقع بودن اصلا خوب نیست و نمیگن به به چه عروس قانعی ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هر قدر خودتونو بیارید پایین بگید اشکال نداره و نداره و بذارقناعت کنم 

طرف و خانواده ش شل میگیرن ارزش نمیذارن براتون 

این یه واقعیت هست 

طرف از اول سخت میگیره 

اونام همچین احترام میکنن از زیر سنگ برا طرف در میارن خرج میکنن که خانم ناراحت نشه 

کاملا واقعیت هست 

بعد کسی که میگه سخت نگیرم گناه دارن فلان 

براش خرج نمیکنن حتی داشته باشن 

به خودشونم میگن عروسمون هر کار کنیم میگه چشم پس چرا الکی به زحمت بیوفتیم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1