من عاشق ماشینم دیوونه ی رانندگی پدرم بهم اجازه نمیده ماشین سوار شم نمیاد باهام تمرین کنه تا برم گواهیناممو بگیرم یکسال پیش از هم از یه آموزشگاه رانندگی پرسیدم گفت برو ۱۹ سالگی بیا و یکسال علافم کرد اون دوازده جلسه رانندگی با مربیم انگار رو ابرا بودم انقدر حالم خوب بود میمردم برم سوار ماشین شم خود مربیم هم تعجب میکرد وقتی بهش میگفتم اولین باره سوار میشم درسته هیچ وقت مثل پسرای همسنم نمیتونم رانندگی کنم به هر حال اینکه زا بجگی سواار شدن بی تاثیر نیست و ممکنه هیچ وقت مثلشون نشم باعث حسودیه نمیدونم چیکار کنم
بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭 من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
خیلی ها بودن از بچگی پشت ماشین ننشستند و خودشون ماشین نداشتن رفتن گواهینامه گرفتند
یکیش مامان من نه تنها پشت ماشین ننشسته بود بلکه فوبیا رانندگی هم داشت الان هم ۱۲ ساله گواهینامه داره ماشاالله راننده ماهری هم هستن
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
شما تازه اول کاری خیلی ها بودن از بچگی پشت ماشین ننشستند و خودشون ماشین نداشتن رفتن گواهینامه ...
من هیچ چی از رانندگی نمیدونم تازه میخوام برم آموزشگاه
بنظرتون خوب یاد میدن؟خودم علاقه دارم که یاد بگیرم
و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
من هیچ چی از رانندگی نمیدونم تازه میخوام برم آموزشگاه بنظرتون خوب یاد میدن؟خودم علاقه دارم که ...
والله مربی خوب هم خیلی شرطه
سعی کنید قلبش پرس و جو کنید آدم صبور و ماهری باشه مربی تون
کلیپ های رانندگی تو اینستا خیلی زیاده کمکتون میکنه
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»