2821
2789
عنوان

خاستگار

280 بازدید | 30 پست

سلام بچه‌ها، من با دوست پسرم که از اول قصد ازدواج داشت رابطه دارم قول و قرارمونم دوتایی گذاشته بودیم که رسمیش کنیم ولی چند هفته پیش پدرش فوت شد‌ دیگه نمیتونیم رسمی کنیم رابطمونو فعلا تا حداقل پنج شش ماه دیگه، الان یه خاستگار دیگه با موقعیت خیلی بهتر برام اومده چیکار کنم بنظرتون؟ 

دوست پسرم از لحاظ مالی فقیره سنش هم ازم دوسال کوچیکتره ولی خب دیگه من بهش قول داده بودم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطمینی اون سر قولش میمونه؟اکثرا پسرا انقدر بهونه میارن و امروز فردا میندازن پشبمون بشی .درسته نامردیه ولی من بودم اجازه میدادم خواستگارم بیاد .

نهایت بهش میگفتم این مورد پیش اومده اگه قصدت جدیه خانوادت یه اقدام کنن حالا نمیخواد مراسم و چیزی حداقل مادرش زنگ بزنه به مامانت که بدونی خانوادشو در جریان گذاشته

چطور اولش که باهاش دوست شدی نمیدونستی فقیره راست میگن پسر فقیرو فقط مادرش دوست داره😒😏

خدایی دخترامون خیلی بد جنس و پولکی شدن 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
خدایی دخترامون خیلی بد جنس و پولکی شدن 

از نظر من اگه با شرایط مالیش مشکل داشت از همون اول نباید وارد رابطه میشد. سنگ که نیست اونم ادمه

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

مطمینی اون سر قولش میمونه؟اکثرا پسرا انقدر بهونه میارن و امروز فردا میندازن پشبمون بشی .درسته نامردی ...

اره مطمعنم مادرش اومده با خودم صحبت کرده قبلا، میخاست هم رسمی کنه رابطمونو خودم هی لفتش میدادم تا اینکه پدرش فوت شد