سلام بچهها، من با دوست پسرم که از اول قصد ازدواج داشت رابطه دارم قول و قرارمونم دوتایی گذاشته بودیم که رسمیش کنیم ولی چند هفته پیش پدرش فوت شد دیگه نمیتونیم رسمی کنیم رابطمونو فعلا تا حداقل پنج شش ماه دیگه، الان یه خاستگار دیگه با موقعیت خیلی بهتر برام اومده چیکار کنم بنظرتون؟
دوست پسرم از لحاظ مالی فقیره سنش هم ازم دوسال کوچیکتره ولی خب دیگه من بهش قول داده بودم
فک کنم این خواستگار و انتخاب کنی بهتر باشه🤦🏼♀️اخه مالی بود میگقتم اشکالی نداره دو سال هم ا ...
من مجردم
مثل شما فکر میکنم
زن کوچکتر باشه جالب نیست بنظرم
و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
الان تو این گرونی خودت باشی میری با یه فقیر ازدواج کنی؟ بعدا تو اجاره خونه و اینا میمونی من یکی از دوستام فامیلشون با یه فقیر ازدواج کرد چون همو دوست داشتن ولی الان تو اجاره خونه موندن که چجوری پولش رو جور کنن و شوهرش با قسط یه ماشین خریده که هنوزه قسط ماشین هم مونده!
اسی چرا از اول ب این موضوع فکر نکردی ؟! بعدشم واقعا عاشق همین ؟
چون دیگه خاستگار نداشتم سنمم کم نیست باید یکی رو انتخاب میکردم، من پولکی نیستم خودم همیشه یه جایی کم میاره بهش کمک میکنم هیچوقت ازش هیچی هم نخاستم چون میدونم نداره
الان تو این گرونی خودت باشی میری با یه فقیر ازدواج کنی؟ بعدا تو اجاره خونه و اینا میمونی من یکی از د ...
ببین عزیزم ایشون که با یکی رفته تو رابطه و از تاپیکای قبلش مشخصه بکارتشم از دست داده باید از اول فکر وضع مالی اون شخص بود... از اولش میدونست که اون فقیره میتونست باهاش نره تو رابطه نه اینکه بره چممد وقتی با اون باشه و خواستگار پولدار که پیدا شد اونو پرت کنه بره
تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...