2777
2789
عنوان

خیانت

237 بازدید | 13 پست

من و همسرم تو دوران عقد به اختلاف خوردیم و افتادیم دادگاه و ب مدت یک و نیم سال طول کشید و هیچ ارتباطی نداشتیم من سیم کارتمو عوض کرده بودم و..

بعد دیگه اخرای دادگاه بودیم که شمارمو پیدا کرده بود مدام بهم پیام میداد و میگف پشیمونم اینم بگم که من بیشتر مقصر بودم تو درگیریمون

منم قبول نمیکردم ولی دروغ چرا خیلی دوسش داشتم یادم نمیاد تو اون یه سال و نیم یه شب راحت بخوابم سال کنکورمم 

بود و نتونسم با اینکه همیشه شاگرد اول بودم رتبه خوبی بیارم خلاصه بعد ی ماه من نرم شدمو تصمیم گرفتم برگردم ولی خانواده ها اصلا راضی نبودن و تصمیم گرفت خانواده من توافقی جدا شیم و من از حق و حقوقم بگذرم چون اون میگف من طلاق نمیدم منم دیگه قبول کردم حرف خانوادمو راستش دیگه خسته شده بودم از همه چیز میخواسم طلاق بگیرم و برم دانشگاه آزاد و ی جای دور همسرمم همش میگف بیا فرار کنیم ولی قبول نمیکردم و آخرش قرار شد امام بدیم و وکیلا تو ی هفته کارای طلاقمونو انجام بدن و تموم شه روز پنجشنبه بود و قرار بود شنبه بریم برا امضای نهایی که همسرم گف نشستم تو قبرستون یکی از داداشاش فوت کردن میگف اومدم سر قبرش منم جام اینجاس ازاین به بعد و غیره منم همش گریه میکردم مامانم گف اگه نمیتونی تحمل کنی چرا طلاق میگیری گفتم چیکار کنم گف اگه بهش اطمینان داری برو باهاش

و شب باهاش رفتم اومدیم خونه خواهرش و بعد ی هفته عروسیمون شد اوایل  ازدواج یه چن ماهی بازم دعوا داشتیم ولی الان رابطمون خیلی خوبه و من ۷ ماهه باردارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من تو اون مدت خیلی حساس شدم قبلا هم بودم ولی الان بیشتر شده بود حتی سر اینستا هم باهاش بحث میکردم که این کیه فالوش کردی چرا فالوش کردی یا ی کلیپ میدید میگفتم چرا عکس دخترارو نگا میکنی اونم اینستاشو پاک کردو و کلا گوشیشو داد ب من و خودش گوشی سادشو استفاده کرد تو این مدت هم هیچی ازش ندیدم حتی ی نگا بد ولی چن روز پیش با ی شمارش ک دست من وارد روبیکا شدم

روبیکا هم جوری که حتی مخاطبای  حذف شده رو هم نشون میده و یکی بود که من قبلا شمارشو تو اون یکی حساب روبیکاش دیده بودم و شک کرده بودم دختر و سیوش کرده بودم تو گوشی خودم و پروفایلش می‌شناختم  تو این حساب سیوش  کرده بود نفسم

نذار تو مخت بمونه يه توضيح مختصر بخواه ازش نه با دعوا چرا انقدر تو رابطه بلاتكليفي شل كن سفت كن درمياري يا مي خواي با طرف باشي يا نميخواي انقدر خودتو اونو اذيت نكن يه بار براي هميشه تصميم بگير الانم كه بارداري يكم به خودت و زندگيت انرژي مثبت بده شك از خودت دور كن به بچت فكر كن شوهرتم دوست داره همه يه گذشته اي داشتن بيخيال شو 

نذار تو مخت بمونه يه توضيح مختصر بخواه ازش چرا انقدر تو رابطه بلاتكليفي شل كن سفت كن درمياري يا مي خ ...

آخه میدونی اونقدر برا چیزای الکی گیر دادم همش میگه تو خیلی شکاکی الانم بگم یجوری میپیچونه

آخه میدونی اونقدر برا چیزای الکی گیر دادم همش میگه تو خیلی شکاکی الانم بگم یجوری میپیچونه

احيانا متولد آبان نيستي!؟

انقدر شكاك نباش زندگيت كن اصلا واكنش نشون نده شك يعني اين كه تو احساس كم بودن ميكني وترس از دست دادن داري ولش كن الان بارداري حساس شدي به خودت آرامش بده

احيانا متولد آبان نيستي!؟ انقدر شكاك نباش زندگيت كن اصلا واكنش نشون نده شك يعني اين كه تو احساس كم ...

نه بهمن اره میدونم اخلاق گندی میخوام فراموشش کنم این موضوع حداقل الان بروش نیارم واقعیتش نمیخوام ناراحتی پیش‌ بیاد 

این خیانت حساب نمیشه بلاخره عقد بودیم

خب عزیز درسته تو عقد بودین ولی از هم دور بودین وقرار بوده جدا بشین الان خودتو درگیرش نکن نذار رابطه خوبتون بهم بخوره حالا که گل پسرتونم میخواد دنیا بیاد خوش باشید کنار هم

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن