2777
2789
عنوان

فا*ل حافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 106 پست
شکیبا نام مادر الهه محمد نام مادر فیروزه

عزیزم دو نفر به هم نمیرسن و ستاره هاشون جفت نیست اگه برسن هم احتمال جدایی خیلی زیاده بازم توکل برخدا هرچی خواست و صلاحش باشه💙🦋🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم سمیه مادرم مریم پوریا مادرش ظریفه

عزیزم برای بار دوم هم گرفتم باز هم ستاره شما جفت نیست و بهم نمی‌رسید،  اما بازم حرف اول رو خدا میزنه و ممکنه ورق زندگیت برگرده و بهم برسید به خودش توکل کن🦋💙🙏

قشنگم ستاره این دو نفر جفته و بهم میرسن و زندکی خیلی خوبی خواهند داشت 💙🦋🙏

یسس خیلی ممنونم😃❤

اون شکیبا که گفتم اسم تو شناسنامه ام بود ولی اسم خودم هستیه دو تا اسم دارم تاثیری داره؟

میگذره ...

به نیت ازدواج منم قال میگیرین

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

تروخدا  منم بگو 

خاهشا لطفا

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
یسس خیلی ممنونم😃❤ اون شکیبا که گفتم اسم تو شناسنامه ام بود ولی اسم خودم هستیه دو تا اسم دارم تاثیر ...

اسم اصلی شخص هر کدوم باشه ! اگه اسمتون که شکیبا هست رو کلا عوض کنید و اسمتون هستی باشه بله بهم میرسید

سلام 

اسم من سهيلا 

اسم همسرم محمد 

اسم مادرم فاطمه اسم مادرش زهرا 

همسرم خيلي أخلاق بد داره سر يك موضوع الكي با پدرم كه اسمش منصور قهر كرده منم حامله ام دارم از غصه دق ميكنم ميشه ببيني اشتي ميكنه با بابام 

لطفا وقت کردی درمورد زندگی منم یه فا ل حافظ بگیر.

دارم میترکم تو زندگی‌.برم بمونم؟تمومش کنم.تو بلاتکلیفی ام.

توروخدا با تموم دلت برام بگیر

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲