2777
2789
عنوان

فا*ل حافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 106 پست
اسم اصلی شخص هر کدوم باشه ! اگه اسمتون که شکیبا هست رو کلا عوض کنید و اسمتون هستی باشه بله بهم میرسی ...

میشه واسه منم  بگی لطفاً

امسال رشته ی دلخواه م شهر خودم میارم یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمتون حنانه اس؟ شخصی مد نظر دارید اسم شخص و مادرش و لطف کنید؟

بعله حنانه اس ن عزیزم کسیو ندارم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

سلام  اسم من سهيلا  اسم همسرم محمد  اسم مادرم فاطمه اسم مادرش زهرا  همسرم خي ...

حروف ابجد میگه شما دو نفر ستاره هاتون جفته و زندگی خولی دارید در کل و حافظ هم میگه شوهرت ادم خوب و مهربونیه اما زودرنج و بد خلقه و میگه تو باید با خوب و بد این آدم بسازی و به حرف حسودان و دشمنان اطرافت گوش نکن شوهرت مرو خوب و نسبت به تو وفاداره بهش ایمان داشته باش ، استرس ها و تنش ها برات خوب نیست و بیخود خودت رو اذیت نکن آشتی این دو نفر نیاز به زمان کوتاه و همچین شخص با دقتی داره تا این دو نفر رو آشتی بده و این کار راه و روش خودش و داره بزودی ممکنه بری مسافرت که خیلی برات خوبه در طالعت ۴ فرزند دیده میشه ( به این معنی نیست که حتما ۴ بچه میاری ولی میتونی در کل عمرت ۴ فرزند داشته باشی) توکل بر خدا کن که همه چیز درست میشه حافظ در آخر میگه جای نگرانی نیست

گلم اسمت؟

لیلا هستم❤️

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
حروف ابجد میگه شما دو نفر ستاره هاتون جفته و زندگی خولی دارید در کل و حافظ هم میگه شوهرت ادم خوب و م ...

خانمي نميدوني دلم خون من يك دختر دارم ٧ ساله الان شكم دوم باردارم 

هر چي التمس كردم خواهش كردم فايده نداره اشتي  نميكنه چيكار كنم از بس غصه خوردم و گريه كردم ديگه توان ندارم 😭😭😭😭😭😭

بعله حنانه اس ن عزیزم کسیو ندارم

حنانه عزیزم حافظ میگه به نیت و مراد دلت میرسی  و این نیت ذهنت رو درگیر کرده و به شخصی خواهی رسید که تو رو خیلی دوست خواهد داشت تا یک هفته دیگه اتفاقات خوب و مهمی برات میوفته که باورت نمیشه (میتونه در هر زمینه ای باشه) آینده خیلی روشنی داری ولی یسری حسودان در ظاهر دوستی کنارتن و بهتره ازشون دوری کنی تا روی آینده تاثیری نذارن،به ویژه آن کسی که قدی کوتاه، بینی کوتاه و چشم درشتی دارد و چهار شانه و پر مدعاست. در هفته آینده ممکنه هدیه ای دریافت کمی و هفته خوبی برات خواهد بود ، مسافر اگر دارید به سلامت میرسه و بیماری اگه دارید شفا پیدا میکنه

حنانه عزیزم حافظ میگه به نیت و مراد دلت میرسی  و این نیت ذهنت رو درگیر کرده و به شخصی خواهی رسی ...

الهی همونجور که منو خوشحال کردی خدا خوشحالت کنه انشاالله تا ی هفته دیگه ازدواج کنم ی دنیا تشکررررر عزیزم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

الهی همونجور که منو خوشحال کردی خدا خوشحالت کنه انشاالله تا ی هفته دیگه ازدواج کنم ی دنیا تشکررررر ع ...

عزیزم انشالله ولی دوباره برگرد و بخون من نگفتم ازدواج گفتم در هر زمینه ای که هست  خبر خوشی بهت میرسه یچیزی که میتونه باور نکردنی باشه بازم توکل بر خدا اگه خواستگار بود بیا و برام تعریف کن🦋💙🙏

اگه اسم شخص و مادرش و مادرت و بگی یه جواب قطعی بهت میدم و اگه نداری بگو تا فا*ل حافظ برات بگیرم قشنگ ...

اخه به فا ل ابجد اعتقاد ندارم.مثلا طالع ابجد شوهرم و پدرم و برادر شوهرم یکیه 🙂

اما اگه میگین قطعیه میگم.

خودم لیلا

مامانم فاطمه

شوهرم ولی

مادرش صونا

فقط میخام ببینم چیکار کنم اصلا چی میشه اخرش

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
عزیزم انشالله ولی دوباره برگرد و بخون من نگفتم ازدواج گفتم در هر زمینه ای که هست  خبر خوشی بهت ...

میدونم منم گفتم انشاالله خبر خوش ازدواجم باشه چشم عزیزم بهت خبرمیدم

لیلا هستم❤️

لیلای قشنگم حافظ میگه آدم دلپاک و مهربونی هستی و خیلی اذیت شدی اما کمی عجولی بهتره درباره این نیست صبور باشی حافظ میگه به معشوقت میرسی ولی زمان میبره ازش خبری بهت میرسه نذری نکن اما اگه کردی سریع ادا کن ، اگه فوت شده ای داری بر مزارش برو و فاتحه ای بده چشم به‌راهت اگه هم نداری که هیچ ، میتونی برای رسیدن به نیتت سوره مبارکه النور از آیه ۲۰ تا ۴۰ رو با دل پاک و حضور قلبی بخونی ، خدارو در همه حال شاکر باش ، اگر معامله ای کردی یا چیز سود آوری بدست اوردی مراقب باش حسود در کمین توهست ، اگه قصد تحصیل داری یا در این زمینه نیتی داری شانس باهات همراهه