سلام دوستای گلم امروز با خودم نیت کردم که برای همه اعضای این تایپیک فا*ل حافظ بگیرم و اینکه اگه شخصی مد نظرتون هست (احساسی) از طریق حروف ابجد جفت بودن ستاره هاتون و برسی میکنم (اینو بگم تضمینی نیست این چیزا واقعیت باشه و بازم در اول به خدا توکل کنید) لطفا اسم تون رو هم بگید
سلام قشنگم ستاره این دو نفر جفته به هم میرسن و زندگی خوشی خواهند داشت
مرسی گل فشنگم🥰💝
برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤ میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂
تبسم عزیزم💙🦋 حافظ میگه باید آرا و تلاش توی زندگیت داشته باشی اگه آدمی هستی که مادیات زندگی برات مهمه اینقدر خودت رو درگیر نکن، ممکنه همسرت از دستت ناراحت باشه یا ناراحتی داشته باشه و بروی خودش نیاره بیشتر کنارش باش و بیشتر بهش محبت کن ! به پدرت بیشتر توجه کن و باهاش در ارتباط باش انگاری که در غمی به سر میبره لطفا طی این هفته سوره مبارکه الصف رو دوبار بخون و نذری داشتی یا داری ادا کن! فکری آزاردهنده توی سرت و یچیزی ممکنه اذیتت کنه لطفا این افکار رو دور بریز و به خدا توکل کن، حافظ میگه کلی افکار پریشون و نادرست در ذهن داری این افکار و دور کن و اینکه ینفر حسودت هست ، شخصی بلند قد، سیاه چهره، ابرو کشیده، بینی دراز با موی بلند ازش دوری کن