2777
2789
عنوان

فا*ل حافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 106 پست

آیدا (پریزاد )و ایمان (زهرا) بررسی میکنی؟؟ 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بررسی شد عزیزم با همین مشخصات که فرمودید حروف ابجد میگه به هم می‌رسید اما همیشه در دعوا و جدل به سر ...

مال منو نمیگید اولین نفر بودم 

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

خیر برای دو شخص که میخواید بدونید به هم میرسن یا نه از حروف ابجد استفاده میکنم )لطفا دوستان بنویسید ...

میشه یه حافظ بگیرین برام نیت کردم

ببخش ولی میشه ابجد این اسمارو هم بگید

پوریا وثمر

ظریفه عهدیه

..
سلام زیبا اسم مادر مرضیه ببینم جنسیت نی نی تو شکمم چیه از سلامتیش با خبر شم

با سلام عزیزم فا*ل حافظ میگه دختره و سلامته و به این اشاره میکنه که عضو عزیزی در خانواده هستید و خیلی محبوبید و در خانواده شخصی خیلی شما‌رو دوست داره و بهتون محبت میکنه اما ممکنه شما با حرف یا سخنی باعث رنجشش بشی‌یا شدی ! لطفا این کارو نکن و دل شخصی و نشکن مخصوصا ایشون چون دلش پاکه و اگه آه بکشه زندگیت خدایی نکرده خراب میشه و به فنا میری 

ایبابا اگه نمیخای بگی بگو برم دوساعته منتظرم 😑

سلام عزیزم بله شما اولین نفر بودید ولی نیوتون واضح نبود و بخاطر همین بنده مجبور شدم نفرات بعدی پاسخ بدم دو اسمی هم که دادید ستاره هاتون جفت نبود و بهم نمی‌رسید ولی بازم توکل به خدا کنیو و صلاحتونو ازش بخواید💙🦋

انگار بلاتکلیفه و آدمیه که از این شاخه به این شاخه میپره و این براش بده خانوادش آدمای خوبین و تاییدش ...

لطفا برا منم بگیر کی باردار میشم

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
میشه برای منم بگیری لطفا  کی ازدواج میکنم؟ غریبه یا فامیل؟اسمم فائزه

قشنگم  حافظ میگه  درباره این نیت هنوز وقتش نرسیده و صبوری  کن که نتیجش و ثمرش میشه نیتی که داری ، آدم مهربون و خونگرمی هستی و ساده دلی و ممکنه شخصی در دلت داشته باشی اما غمی بزرگ هم همراهت هست و خیلی اذیت شدی اما بدون آینده خوبی داری و به خدا توکل کن  و اگه شخصیو داری که بهش فکر میکنی اگه خیلی درگیرش بشی خیلی از موقعیت های خوب زندگیتو از دیت میدی در انتخاب فرد مورد نظرت دقت کن

برا منم فا*ل بگیر ممنون نیت کردم درمورد تغییر شغل و پیشرفت کاری برات صلوات میفرستم

حافظ میگه بر خدا توکل کن و صبور باش نیتی که داری نیاز به صبر داره و اینکه چون آدم درستکاری هستی خدا کمکت میکنه و به نیتت میرسی ، میگه تغییر شغل داری در همون مکان و بزودی با یه شخص کار بلد ملاقات میکنی که در پیشرفتت بهت کمک میکنه

واسه منم میگیری اسمم کیمیا نیتم رسیدن به شخص مورد نظرم

حافظ میگه هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد برای رسیدن به این شخص باید خیلی تلاش کنی و رنج و درد تحمل کنی تا بهش برسی و بر خدا توکل کن و صلاحت رو ازش بخواه که اون دانای دانایان هست، این روزا دلهره و استرس زیاد داری و کلی در تنش بسر میبری ولی یادت باشه نیتی که داری نیاز به صبر و حوصله و دقت داره و اينم بدون بارفتارت به مردم یاد میدی چطور باهات برخورد کنن، حافظ همچنین میگه اگه از این شخص صرفنظر کنی خیلی بهتره چون درد و رنج زیادی متحمل میشی ولی اگه دوسش داری یه شب راحت و آسوده سوره المؤمنون آیه ۷۰ تا ۹۵ شریفه رو با دل پاک بخون ، حسود دور و ورت زیاده مراقب باش ، مسافرت میخوای بری خوبه ، خرید و فروش انجام ندید ، اگه مریضی دارید هم حالش خوب میشه

درباره آیندم 

در انتظار رسیدن خبری از کسی هستی. کسی که فکر می کنی حرف تو را خوب می فهمد. در عین حال وقتی به موقعیت خود فکر می کنی و اعمالی که در گذشته مرتکب شده ای، از رسیدن خبر ناامید می شوی. نگران نباش، هر چند کمی دیر ولی بالاخره کسی که منتظرش هستی از راه می رسد و خبر دلخواه تو را به تو می رساند. ممکنه شخصیو دوست داشته باشی الان یا در آینده که این شخص با تو خیلی فاصله داری (طبقاتی و فرهنگی و خانوادگی کلا هر چی) برای رسیدن بهش باید صبور باشی و صبر به خرج بدی و اینو بدون تو آدمی هستی که هر چیزی که اراده کنی بدست میاری البته با تلاش فراوان ! اینم بدون دو نفر کنارتن که خیلی نگرانتن و مدام نصحیتت می‌کن به حرفاشون گوش کن تا موفق باشی