2777
2789
عنوان

ازدواج

161 بازدید | 20 پست

هر چقد سنم بالاتر میره(۳۴سالمه)ب تنهایی بیشتر عادت میکنم و از ازدواج دورتر میشم؛گاهی حس میکنم اینقد ب تنهایی عادت کردم ک نمیتونم ازدواج کنم.میترسم ازدواج کنم و ی دخترخانومی مخالف این خلوت گزینی باشه؛آخه من حوصله شلوغیو مهمونی رفتنو بچه ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی ندارید ؟ قبلا حوصله شلوغی و مهمونی و بچه داشتین ؟؟؟

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
افسردگی ندارید ؟ قبلا حوصله شلوغی و مهمونی و بچه داشتین ؟؟؟

نمیدونم شاید بشه گفت افسردگی خفیف.کلا خانواده شلوغی داشتم.بله قبلا حوصله داشتم.از۳۰سال ب بعد دیگه نه

اتفاقا من معتقدم شما دارید مسیر اشتباهی میرید این انزوا و بی حوصلگی نتیجه تنهایی و بی همدم بودنه منظورم از تنهایی اینه که کسی رو ندارید که همدمتون باشه و تو بدترین شرایط و خصوصی ترین مشکلات کنارتون باشه و همراهیتون کنه وگرنه که آدم میتونه دورشو پر از دوست و آشنا کنه مطمئن باشید هیچ کدوم جای خانواده خود آدم مخصوصا همسرشو نمیگیره این خانواده فقط با یه انتخاب درست و ازدواج خوب بوجود میاد و گسترش میدا میکنه آدم شاید  تو مجردی بی دغدغه و راحت باشه ولی آسایشی و آرامشی که آدم کنار خانوادش بدست میاره صد شرف داره به اون بی دغدغگی و راحتی که تو تنهایی اتفاق بیوفته

نمیدونم شاید بشه گفت افسردگی خفیف.کلا خانواده شلوغی داشتم.بله قبلا حوصله داشتم.از۳۰سال ب بعد دیگه نه

الان یعنی مثلا فامیلتون دعوتتون کنه نمیرین؟ 

همیشه اینجوریه یعنی ؟ خب آدم بعضی وقتا مودش پایین میاد حوصله نداره ولی اگه دائم باشه یه مشاوره می‌تونه کمکتون کنه 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

ببینید البته منظور من ازدواج خدب و درسته که اگه اتفاق بیوفته آدم چالش هاشو به صدتای آزادی تو مجردی نمیفروشه اما امان از ازدواج بعد تا نسل بعد خددتون رو هم بدبخت میکنه پس خواهشا اول شرایط ازدواج رو پیدا کنید و بعد انتخاب خوبی کنید