2777
2789

تب داشتم و اسهال ینی بخاطر اونه ؟همش هم دهنم خشک میشه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر ما از کجا بدونیم

وا دوبار دیروز دکتر رفتم چمیدونستم اینجوری میشم برم دکتر بگم دستشویی ندارم ؟🙄خب نمیدونی نظر نده 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
من وقتی تب میکنم بیشتر دستشوییم میگیره

الان تب ندارم 

حالا من یه قطره آب میخورم درجا دستشوییم میگیره😐

چه ربطی داشت نوشتم که مریض بودم خوشبحالت 😐

چایی بخور ادرار اور تره

میترسم برای اسهال بد باشه 

یکم صبرکن بعضی وقتا یکم طول میکشه منم تصادف کردم چند روزه براازمایش ادرار نمیشد تازه من پام شکسته وخودمم نمتونستم بلندشم و...دکترهم بدون ازمایش ادرار اجازه ترخیص نمیداد انقدر انواع اب میوه رو کردن توحلق من ب زور مامان وبابام ولی نمیشد ک نمیشد ..بعداز کلی اب اب میوه خوردن و تلاش یکم ...

ولی بعد ک ائمدیم خونه شدید اومد اون موقع دست شویی ازین صندلیاهم نداشتیم ته دارکی بود 

تافرداش ک گرفتن

توهمینطور ادامه بده ب مایعات خوردن و صبرکن میاد بدجورم میاد