دوستان این درسته اقا پسر به دخترزنگ بزنه و قرار بزاره؟ البته بااطلاع والدین.. من یه خاستگار دارم تازه باهاش اشنا شدم قراره چند جلسه صحبت کنم ولی نمیدونم چرا خوده پسره بهم زنگ زد گفت ساعت بگین بیام بامادرم صحبت کنیم جلسه دومه البته.. منم گفتم باشه ولی باید با خونوادم در جریان بزارید ن من گفتش اوکیه ولی فعلا مهم نطر شماست بااونام هماهنگ میکنم:]
ممامان خاهرشم اومد با پسره هم ی جلسه صحبت کردم میخام بدونم کارش زشت نیست؟! اخه تجربه ای ندارم مادرم فوت کرده کسیو ندارم ی پدر دارم اونم اصن بلد نیست حرف زدنشو
باید مادرشون حتما زنگ میزد با مادرتون صحبت میکرد اینطور خیلی خوبه
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
باید مادرشون حتما زنگ میزد با مادرتون صحبت میکرد اینطور خیلی خوبه
خاستگاری اومدن یه جلسه.. گفتیم به مدت حرف بزنیم ببینیم بهم میخوریم یانه.. برای من سواله چرا خونوادش ب پدرم زنگ نزدن مستقیم بمن زنگ زدن.. نمیدونم چیکار کنم عاقبت مادرنداشتن همینه😕
خاستگاری اومدن یه جلسه.. گفتیم به مدت حرف بزنیم ببینیم بهم میخوریم یانه.. برای من سواله چرا خونوادش ...
عزیزم دورت بگردم
وقتی آمدن خواستگاری پس عیب نداره
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید