2777
2789
عنوان

خواستگاری/

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 30 پست
احتمالا مادرش گفته بچه ها باهم هماهنگ کنن و پسر مجبور شده خودش جلو بیفته گل دختر سخت نگیر😍😍 گناه م ...

اخه هم من هم اون مذهبی هستیم نمیدونم چرا حس حقارت دستم داد اون لحظه بالخره باید با پدرم هماهنگ میکرد ولی گفت مهم خودتی البته بابام میگه هرغلطی مخای بکن.. موندم😐💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه هم من هم اون مذهبی هستیم نمیدونم چرا حس حقارت دستم داد اون لحظه بالخره باید با پدرم هماهنگ میکرد ...

بابات چه روشنفکره🤭😁 گل دختر سخت نگیر چه حقارتی یمدت آشنا میشین بعد تصمیم میگیرین

چرا اینجوری فکر میکنی؟چند سالته دانشجویی؟

19،، 

چونکه پدرم اصلابراش خوشبختیم یا بدبختیم مهم نیست بارها بهم گفته پاتو از این خونه گذاشتی بیرون رفتی تشکیل زندگی دادی روی من حساب باز نکن  

حالا ک سنت کم بیشتر دقت کن درس میخونی؟شرایط اون آقا چیه؟

اون 28 لیسانس معلمه ماشین داره  اره دانشجوم، درسته باید حواسمو جمع کنم فعلا با بار اول نمیشه آدما شناخت

شاید میخواد جواب مثبت از خودت بگیره و تا مطمئن نشده هی خانوادشو نیاره که بعدش یهو بگی نه

اره احتمالا خودشم همش با خنده جواب میداد زل زده توچشام چشم برنمیداشت فک کردم دلقکی چیزیه 😂

اخه هم من هم اون مذهبی هستیم نمیدونم چرا حس حقارت دستم داد اون لحظه بالخره باید با پدرم هماهنگ میکرد ...

بنظرمن بد نیس خب یکبار با خونواده همدیگرو دیدین الان مهم فقط خودتون دوتا هستین بهتره ک تا مادرش بخواد تو همه چیز نظر بده و همه چیزو دست بگیره ..البته ایننظر منه