2777
2789

من گربه ام ۴ سالشه عاشقشم اما شبا دو سری بیدار میشه برای غذا یکی ساعت ۲ شب و یکی ۴ صبح.. و غذا بهش میدم.. خودش تنهایی نمیخوره.. من باید بهش بدم.. قشنگ میاد بالای سرم میو میکنه.. غذارو ساعت ۲ میدم بهش بعد میخوابونمش تا ساعت ۴ بعد دوباره بیدار میشه..

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

غذا تو ظرفش آماده بزار بالاست تا اومد بزار جلوش😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوسش کردی اتیش پاره رو غذا بزار دم دستش بخواب چند شب محل نده ببین درست میشه یا نه

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

غذا بزار براش 

صدات زد توجه نکن ی اخم هم کن براش

بچه پرو

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
لوسش کردی اتیش پاره رو غذا بزار دم دستش بخواب چند شب محل نده ببین درست میشه یا نه

دلم نمیاد میو زیاد کنه.. آره خیلی لوسش کردم جونم ب جونش وابسته اس

چه جالب مثل نوزاد  مگه گربه این سنی نصف شب بیدار میشه برای غذا

اره کلا مثل نوزاده.. آره گربه ها ساعت ۴ صبح بیدار میشن اینو هرکی گربه داره درک میکنه

خداصبرت بده بچه ادمو بیدارمیکنه ادم بزور بیدارمیشه اونوقت توبخاطر یه گربه 2بار بیدارمیشی😐

من عاشق گربم و حاضرن این سختی رو تحمل کنم ولی دلم نمیاد هیچ حیوونی رو تو خونه نگه دارم دلم میسوزه