2821
2789
عنوان

له شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10347 بازدید | 95 پست

چقدر دلم گرفت برات💔

ای کاش الکی بوده باشه یه چیز چرتی گفته باشه

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام پناه جان خوبی؟ 

بی خبرمون نزار بیا بگو چیشده 

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
سلام پناه.چند وقت ازت خبری نبود فکر کردم همه چی خوب پیش میره. یعنی پسره اینقد بی معرفته که این همه ...

ن عوضام خیلی بده خیلی زیاد 

خسته ام حس میکنم تموم شدم.اومدم ولی نمیاد ببینمش ک حرفاش بزنه ببینم جدی گفت یا ن

ولی ته دلم میگ جدی گفت چون بی دلیل ایفد توهین نمیکرد بم😭💔بعدم گف چرا دو بار اومدی منت میزاری 

خیلیا اومدن ملاقاتم 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
شاید مریضیش جدیه میخواد ی کاری کنه ازش زده شی دلسرد شی هان؟ اگر نه ک ببخشید خیلی آشغاله بندازش تو هم ...

اگ جدیم بود میتونس بهم بگ درکش میکردم

نک اینجوری کنه باهام و ایقد سرد بشه و لج کنه

اصن تایمی ک مریض بود اینجوری نبود از بعد عملش اینجوری شد

دیدی گ میگفتم استرس دارم میترسم دختره ب بهونه مریضیش بیاد دورش.الان از زیر سرم اومدم.

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
چطور با وجودی که تو بیمارستان بود خطر کردی رفتی پیشش و احوالپرسش بودی بازم دلتو میشکنه چقد نامرده

غم خودمم همینه بخدا اگ میدونسم هنوز اون ور هست

عمرا غرورم نمیشکوندم جلو فامیلمو خانواد برم عیادت فوقش دورادور حالش میپرسیدم

ن اینک اینجوری برم خدایا حالا چقد ب ریشم میخندن😭

سلام پناه چی شد جوابتو داد.باباسرکارت گذاشته    

میپرسم هی ازش نمیگ

.گفت صبر کن تا حضوری حرف بزنیم

گفتم میخای بری دیگ همین جوری بگو و برو.گفت ن چرا فک میکنی  میخام برم

پ دیگ چ مرگشه؟؟؟😭

چی شد؟؟

فعلا هیچی عزیزم نیومد ک حرف بزنیم🥲

اگه واقعا اینجوره  قیدش زو بزن شاید یروز یماه یسال سخت باشه بعدش برات عادی میشه ولی نزار باز ...

اره اگ واقعا با اون دخترس یا بش امیدی دار علاقه ای دار

میرم دیگ

بسمه تلاش بی فایدس.ی عمر ننشستم ب پاش ک اخرش یکی دیگ بدون دردسر صاحاب ارزوهای من بشه و بشه الویت

اگ اینجوری باشه هرگز نمیبخشمش ب مادرشم زنگ میزنم میگم پسرت و دیگ این بار حلال نمیکنم😭

عزیزم یه سوالی ازت داشتم بی ربطه ولی خب واقعا واجبه شما گفتین پدرتون جزو مصاحبه کننده های فرهنگیان ...

ن عزیزم کاری ب این چیزا ندارن

مگر سیاسی حرفی زده باشین یا ب بی حجابی دیده باشن .

خب شمام دیگه جوابش ندع کاریش نداشته باش ببین عکس العملش چیه 

هیچی اون بیخیال طی میکنه ولی من دارم میسوزم

نمیتونم اینجوری زندگیم مختل شده

تلفنی هم سعی کردم موضوع باز کنم اصن نمیشد 

اره اگ واقعا با اون دخترس یا بش امیدی دار علاقه ای دار میرم دیگ بسمه تلاش بی فایدس.ی عمر ننشستم ب ...

عزیزم غصه نخور از کجا معلوم ارزوهای تو با اون براورده بشه.منم همین فکرارو میکردم ولی نشد 

بسپار بخدا و بیش ازین خودتو بی ارزش نکن  اگه کسی بخادت خودش میاد لازم نیس تو بگی ♥️♥️

پناه بعد مدتها اومدم سایت سراغت رو بگیرم.با دیدن این پستت قلبم گرفت..بیا تروخدا بگو چیشد... تروخدا ...

سلام عزیزم ببخش منو💔🥺

بخدا اون شب هرفوشی دلت بخواد ب خودشو دختره دادم

حتی بش گفتم بی ذات و بی همه کس

ک فرداش بهم گف چرا اینجوری گفتی من ک خانوادم همه ت دوس  دارن و  طرفدار تون

ت ایقد راحت بم توهین میکنی همه کسام اینان.

نمیددنم چشه.حالا قرار از خالشم جویا شم ببینم واقعا نظرو دلش جای دیگس یا ن

2790
2823
2791
2779
2792