2777
2789
عنوان

له شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10111 بازدید | 95 پست
باید جداشم.شایدم شدم و خودم خبر ندارم...کلی پیام  دادم بش ک شاید صبح جواب بده و بگ‌بسلامت و شای ...

تکلیف خودت و با اون مشخص کن و یکبار برا همیشه تصمیم تو بگیر. اگر قراره محبت بخری منتظر جوابی وگرنه کسی که تصمیم نهایی شو گرفته کلا از زندگیش حذفش می‌کنه و منتظر هیچی نمیمونه

خب احتمالا میخواد ازش سرد و زده بشی وگرنه چرا مامانش میگفت میام خواستگاری

مامانش شاید درجریان نیس ک با اون دختره رابطه جدی داره

حتی دیشبم داشتم باش حرف میزدم از مامانش میپرسید کیو بگیرم داشت اسم منو میورد

ولی ت دلم شکی بود ک میخاسم رفع شه تا خیالم اروم بگیره

و پرسیدمو کاش نمیپرسیدم

اتیش گرفت تموم وجودم با جوابش

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تکلیف خودت و با اون مشخص کن و یکبار برا همیشه تصمیم تو بگیر. اگر قراره محبت بخری منتظر جوابی وگرنه ک ...

دوباره میشم ی جنازه رو تخت

نمیخام باز اونجوری شم نمیخام کلی برنامه داشتم کلی هدف 

وقتی نیس مث منگلا میشم هیچی ت سرم نمیر هیچی نمیفخمیمم توان هیچ کاری ندارم

اره میدونم باید تموم شه اصن دیگ راهی نیس.ولی کاش کاش بگ همش شوخی بود.کاش بگ‌ از لج گفتم کاش هرچی باهشه جز اینا ک امشب .گفت

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دوباره میشم ی جنازه رو تخت نمیخام باز اونجوری شم نمیخام کلی برنامه داشتم کلی هدف  وقتی ...

اینقدر که تو خودتو به اون گره زدی حس میکنه آویزون شس و بدتر رم میکن ه.منی که متاهلم اینقدررررررر خونه وابسته شوهر نکردم. دختر اون باید دنبال تو باشه نه تووووو

اینقدر که تو خودتو به اون گره زدی حس میکنه آویزون شس و بدتر رم میکن ه.منی که متاهلم اینقدررررررر خون ...

من چیکار کنم الان؟اگ برم دیگ باید رو حرفم بمونم

ولی میدونم طاقت نمیارم😭 نمیخام باز غرورم بشکنم

کاش دلیلش این بود کاش اینجور بود تا تموم عمرمو کنارش میوندم ولی ت حرفاش گفت منتظر جواب بله ی نفر د ...

سلام پناه.چند وقت ازت خبری نبود فکر کردم همه چی خوب پیش میره.

یعنی پسره اینقد بی معرفته که این همه مدت بهت نمبگفته دلش دنبال یکی دیگه ست؟

شاید مریضیش جدیه میخواد ی کاری کنه ازش زده شی دلسرد شی هان؟ اگر نه ک ببخشید خیلی آشغاله بندازش تو همون سطل آشغال مرتیکه رو اااااااه تپش قلب گرفتم بخدا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

عزیزم یه سوالی ازت داشتم بی ربطه ولی خب واقعا واجبه

شما گفتین پدرتون جزو مصاحبه کننده های فرهنگیان ان میخواستم بپرسم طلاق باعث میشه که تو گزینش رد بشیم یا تاثیری نداره؟

پناه بعد مدتها اومدم سایت سراغت رو بگیرم.با دیدن این پستت قلبم گرفت..بیا تروخدا بگو چیشد...

تروخدا اگه جدی گفته توخودت نریز داد بزن بهش بگو بیخود کردی وقتی منتظر جواب یکی دیگه هستی جواب منو میدی...بیخود کردی منو ب خودت امیدوار کردی....ولی حسم میگه جدی نگفته...خواسته یکم اذیتت کنه.