2777
2789
عنوان

قهر کردم

48 بازدید | 2 پست

نمیتونم بخوابم..خیلی ناراحتم..خیلی هم استرس دارم.

برای اولین بار باهمسرم بحثمون شد..

منم اومدم خونه پدرم ولی اصلا نگفتم که قهر کردیم چون نمیخوام کسی توزندگیمون دخالت کنه ولی اگه ببینم شرایط قرار نیست عوض بشه همه چی رو میگم.

من همسرم روخیلی دوست دارم ولی مغروره..انتقادپذیرنیست..امروز سر مسئله ای بحثمون شد که ازقبل تصمیمش روگرفته بودیم ولی همش میگفت نه انجام نمیدیم نه اینکارو نمیکنیم...گفت همین که هست چیزی هم تغییر نمیکنه اگه میخوای بامن باشی وضع همین😭

اصلا باورم نمیشه اینجوری باهام حرف زده منم گفتم اینجا نمیمونم..بااینکه دید وسایلمو جمع کردم ومیخوام برم ومنتظر بودم بیان دنبالم خیلی ریلکس درحال شام درست کردن بود بهم میگفت آمادست میخوری؟؟؟

وقتی داشتم از در میرفتم خیلی عادی غذاشو می‌خورد.. قبلش هم من داشتم گریه میکردم اصلا اهمیتی نمی‌داد.. 

وقتی بابام اومد دنبالم قبل از سوار شدن به سمت پنجره نگاه کردم دیدم داره نگام میکنه از بالا..

ازشانسم عمم برای اولین بار فردا میخواد بیاد خونمون ومن موندم چه کنم..نمیتونم که به عمم بگم چی شده..کلی هم خرید لازم دارم‌‌...تو بد شرایطی گیر افتادم..

اصلا امشب به معنای واقعی حس کردم دوسم نداره

مضخرف ترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که با یه بحث کوچیک خونه زندگیتو ترک کنی و شوهرتو عادت بدی به دور بودن از خودت 

بنظرم اشتباه کردی جونم بخوام خواهرانه بهت بگم عقل اکثریت مردا یا تو شکمشونه یا زیرشکمشون همیشه با یکم قر و قمیش میتونی افسارشو بدستت بگیری نیازی نبود خونتو ترک کنی

مضخرف ترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که با یه بحث کوچیک خونه زندگیتو ترک کنی و شوهرتو عادت بدی ب ...

آخه خیلی بهم فشار اومده بود..

واقعا داشتم اذیت میشدم..

همسرم مرد خوبیه‌.اما به خاطر شرایط بزرگ شدنش واینکه هیچکس بهش محبت نکرده.. خیلی سر سخت باراومده ومغرور..این قضیه هم خیلی مهم بود ..نمیتونستم تحمل کنم خونه رو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷