2777
2789
عنوان

دلم به خواستگارم می سوزه...

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو ۳۴

چقدر خوب 

عزیزم حتما بیشتر فکر کن و زود تصمیم گیری نکن 

متأسفانه منم دقیقا تو سن شما بودم و یک آقا بهم پیشنهاد ازدواج داد اما با نداشتن مدیریت درست از جانب واسطه ها این فرصت رو از دست دادم و الان رسیدم به سن ۳۷ سالگی  فقط می خوام بگم تصمیمی بگیرید که پشیمانی نداشته باشید 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
حالا اینکه هم سنته دختر اما من یکی خواستگارمه ک ۴ سال ازم کوچیکه ...

تا حالا ب خواستگار کوچیکتر از خودم اجازه ی خواستگاری و اومدن ب خونه ندادم 

شاید اعتماد ب نفسم کمِ 

ظاهرم خوب ها 

هرکی میبینه میگه خوشگلی 

اما یهو چروک پیدا کردم رو صورتم اون بهمم ریخت 

یه شب خوابیدم بیدار شدم دیدم اِ این چروک‌ از کجا اومده 

از بوتاکس هم چیزهای ترسناک شنیدم و بعدش عضله بدتر میشه 

حالا دقت کنی متوجه میشی میترسم دقت کنه بعد عقد پشیمون شه بگه اینکه چروک های ریز داره 

یا موهامو ک ندیده سفید شده

و جالب روز ب روز داره بیشتر میشه 

آخه برم بگم روز ب روز داره بیشتر میشه

!!!

اوایل یه آشنا بودیم یهو جدی شد 

کاش ختم ب خیر شه

اگه موهام سفیدتر نشه و چروک بره اعتماد ب نفسم برمیگرده

یکی از دلایلش اینه ک زن صورتش و بدنش نسبت ب مرد زودار پیر میشن و شوهرش چند سال دیگ فیلش یاد هندستون ...

نگاه شما عقب مونده تره

زنا هم الان کلی هوس میکنن

این دیدگاه مردسالاره که میگه مرد تنوع طلبه و فلان

در حالیکه مردا به شدت احساسیترن و ضعیفتر و وابسته تر

تازه مردا امید به زندگیشون ده سال کمتره

اغلب زنا ده سال و بیشتر بیوه میشن

ولی مسیله بلوغ فکری قابل قبولتره برام

مردا دیرتر بالغ میشن ممکنه بره رو اعصاب زن

یه چروک پیدا کردم جدیدا رو پیشونی خیلی اون اعتماد ب نفسم رو آورد پایبن چهرم خوبه ها  یعنی از ...

شما چند وقت بعد باردار بشی و زایمان کنی قطعا از لحاظ ظاهری تغییر میکنی ، با این حساسیتی که داری چطور میخوای کنار بیای؟

قبل از ازدواج با این آقا،  روی افکار و اعتماد به نفس خودت کار کن

این حرف که تا ده سال کوچکترم بهش میدم کاملا اشتباهه، اصلا همچین ازدواج بااین اختلاف سن پیشنهاد نمیشه، 

در ثانی شما هر دو سنتون خوبه، و نکته دیگه اینکه بالاخره مو دیر یا زود سفید میشه بعد از سی سال، حتی بلکه هم زودتر، قاعدتا خواستگارت هم موی سفید داره... شما مشکلتون اینه که خودتون باور ندارید و دست کم میگیرد 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
شوهر من یه موی سفید نداره منم پنج سال کوچیکترم کلیییی سفید ژنتیکیه ببین مردا خدای اعتماد بنفسن این ...

ب نظرت نگم موهام سفیدِ 

آخه بی حجاب منو ندیده 

اوایل آشنایی مو سفیدم کم بود انقد جدیدا فکر میکنم موهام بیشتر سفید شده

میگم شانس این چه تایم ِ سفید شدنِ 

میترسم بهش بگم اونم بیشتر رو عیب هام تمرکز کنه

حالا خوشحالم میگم چه آدم خوبیه 

با خودم حرف میزنم میگم خر اوسکول نشو 

باز میگم بزار عیب هامو دقیق بگم شاید عجولانه داره منو میبینه 

نگاه شما عقب مونده تره زنا هم الان کلی هوس میکنن این دیدگاه مردسالاره که میگه مرد تنوع طلبه و فلان ...

اون نظر من نبودا نظر یکی از کاربران بود

میدونی منو موهای سفیدم و چروکی ک تازه پیدا کردم بهم ریخته

:(

چون خودشم خیلی صاف و مو مشکیِ برا اون بهم ریختم

اون نظر من نبودا نظر یکی از کاربران بود میدونی منو موهای سفیدم و چروکی ک تازه پیدا کردم بهم ریخته ...

میدونم منظورم شما نبودی

موهاتو رنگ کن

یه ابرسان نیتروژنا و ضد افتاب رنگی سینره بخر

حل میشه

اگر خواستگار خوب برات نیاد بعد از این مورد ی عمر پشیمون میشی بعدم از کجا معلوم از تو رد بشه بهتر نصی ...

اره اره😶😂 نه اینارو نگفتم بهش تو دلمِ 

انقد صورتش صافِ و موهاش مشکی و خوشتیپ هی میگم عاشق چی من شده 

البته من خوشگلم ریا نباشه 😶ولی مو سفید جدیدا زدم همین ب اعتماد نفسم فاتحه خوند و مقدار مختصری چروک ریز!

ب گفته ی خودش تو اخلاقت خیلی باب ِ دلِ

و میگه اخلاق مهمِ تا سن 

میدونم منظورم شما نبودی موهاتو رنگ کن یه ابرسان نیتروژنا و ضد افتاب رنگی سینره بخر حل میشه

خدا کنه غصه م همین چروکِ یهوییِ ک پیدا شد اون بره دیگه حالم بهترِ😶

مرسی عزیزم

دعام کن خب؟🤭💞