2777
2789
عنوان

دلم به خواستگارم می سوزه...

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما روی عزت نفست باید کار کنی..خودگویی هایی منفی داری زیاد

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

من۲۵سالمه بیشترسرم سفیده.ارثی اژما.به این چیزا فکرنکن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

ای بابا این چه حرفیه چرا خودتو تخریب میکنی اصلا مثال داریم شراب هرچقدر کهنه تر بهتر 😐😑

...What the fu                                                      
چقدرررر نگاهت عقب موندس  مجبور بودم رک باشم چرا مرد میتونه با ده سال کوچیکتر ازدواج بکنه ولی ...

یکی از دلایلش اینه ک زن صورتش و بدنش نسبت ب مرد زودار پیر میشن و شوهرش چند سال دیگ فیلش یاد هندستون میکنه . برعکسشم هست البته اگ مرد سنش جوری باسه ک نسبت ب زنش پیر باشه زنه هوس جوونتر میکنه ی کم ک اتیش عشقشون بخابه

چقدرررر نگاهت عقب موندس  مجبور بودم رک باشم چرا مرد میتونه با ده سال کوچیکتر ازدواج بکنه ولی ...

نه اشکال نداره عزیزم راحت باش 🥺

اخه اون صورتش خیلی صافِ و موها مشکی خیلی جووون مونده 

حالا اینکه هم سنته دختر اما من یکی خواستگارمه ک ۴ سال ازم کوچیکه ...

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏

وای افکارت عین خواهر منه واقعا یعنی چی این افکار و انرژیای منفی که به خودتون میدید

حتما دقت کرده الکی که نیومده خواستگاریت خودش حواسش هست زن آیندشو درست انتخاب کنه 

همسنید باشید خیلی هم خوبه افکارتون به هم میخوره حتما باید 10 سال از تو بزرگتر باشه 

چین وچروک اگه تو هم داری اونم داره اگه تو موی سفید داری اونم داره و خواهد داشت مهم عشقه که به هم احساس دارید یا نه

خواهر منم 27 سالشه هنوز مجرده به خاطر این افکارش خیلیم خوشگله ولی 1000 تا خواستگار داشته از 17 سالگی که هر کدوم از خواستگاراش که دکتر و مهندس و ساختمون ساز و دامپزشک و هوشبر و خوشگل و قد بلند و.... واسه یه دلیل رد کرده 

روی اعتماد به نفست کار کن اینا که گفتی ملاک نیست

یه چروک پیدا کردم جدیدا رو پیشونی خیلی اون اعتماد ب نفسم رو آورد پایبن

چهرم خوبه ها 

یعنی از نظر زیبایی دوتامونم متوسط ب بالایی 

چون چروک پیدا کردم بهم ریختم 

اگر خواستگار خوب برات نیاد بعد از این مورد ی عمر پشیمون میشی بعدم از کجا معلوم از تو رد بشه بهتر نصیبش بشه من ۸ سال از همسرم کوچکترم و خانوادم خیلی بهتر از اونه ولی همش از همه جیم ایراد میگیره مرد بخواد زر بزنه کاری به سر تری خودش و خودت نداره بچسب خواهر از دستش نده ولی هواست باشه در طول زندگی عقایدت رو در مورد سربودنش بهش منتقل نکنی که بیچاره ای

میشه برای سلامتی شوهرم ی صلوات بفرستید💔 تومور مغزی داره دو تا بچه کوچیک دارم

نه اشکال نداره عزیزم راحت باش 🥺 اخه اون صورتش خیلی صافِ و موها مشکی خیلی جووون مونده 

شوهر من یه موی سفید نداره منم پنج سال کوچیکترم کلیییی سفید

ژنتیکیه

ببین مردا خدای اعتماد بنفسن اینجوری باهاش ازدواج کنی مطمین باش به مشکل میخوری بعدا

باااید دیدگاهت این باشه

از خداش باشه من زنش بشم من از سرشم زیادم