2777
2789

اره پدربزرگ و عمم :) 

عمم تازه یه سال بود فوت کرده بود عروسی گرفتم اومد خوابم بهم گفت عمه مبارکت باشه ببخشید نتونسنم بیام عروسیت :)) یعنی الانم باز یادم افتاد گریم گرفت …

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر بزرگم خیلی ضعیف شده بود وقتی فوت کرد تو خواب دیدم خیلی هیکلی و بزرگ شده بود مخصوصا دستاش خیلی بزرگ بود و کت و شلوار پوشیده بود خواب خاصی نبود ولی دلم شکست کلی گریه کردم🥲

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
پدر بزرگم خیلی ضعیف شده بود وقتی فوت کرد تو خواب دیدم خیلی هیکلی و بزرگ شده بود مخصوصا دستاش خیلی بز ...

منم بابا بزرگم رو با کت شلوار دیدم 😭😭😭

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

من یه خواب جالب دیدم، داییم حدود ۱۷ سال پیش تو ۴۵ سالگی فوت شد مامانم اینا هنوزم خیلی غصه دار هستن. چند وقت پیش تو خواب دیدم یه پسر نوجوان با لباس سفید مایل به طوسی روبروم وایساده، بهم گفت بهشون بگو من اینجا راحتم. به چهره ش دقت کردم دیدم داییمه، بغلش کردم و به شدت گریه کردم. وقتی بیدار شدم خوابمو تلفنی واسه مامانم تعریف کردم، گفت اتفاقا امروز سالگردشه و ما دیروز حرفشو زدیم و گریه کردیم. من خبر نداشتم سالگردشه

و تازگیا هم دیدم بابابزرگمو داریم از دکتر می بریم خونشون گفته بودن دست راستش شکسته، به دستش نگاه کردم دیدم‌ نشکسته فقط انگار خشک شده و خم مونده، واسه مامانم تعریف کردم، گفت بابا دیروز با عموها بوده دست راست یکیشون خشک شده بوده