2789
عنوان

تیزهوشان

290 بازدید | 34 پست

سلام

من میخوام برای تیزهوشان درس بخونم، امسال نهمم و میخام برم تجربی

با معدل ۱۸.۷۱ میتونم برم تیزهوشان؟ نوبت دوم هشتمم این نمره رو آوردم و فقط بخاطر قرآن نمره ام افت کرد وگرنه قبلش همش بالای ۱۹ بودم

لطفا راهنماییم کنید. ممنون.

فکر میکنم باید بالای ۱۹ باشه هشتم و‌ نهم

تو سایت هیوا نوشته نگاه کن

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نهم به دهم تیزهوشان رو قبول شدم ولی باید نمره نهمت خوب باشه چون سالی که من بودم ۵۰ درصد نمره نهم مهم بود و ۵۰ درصد آزمون

از الان هم استعداد تحلیلی کار کن 

درس های نهم هم که خوندید آزمون سال های قبل رو بده

من نهم به دهم تیزهوشان رو قبول شدم ولی باید نمره نهمت خوب باشه چون سالی که من بودم ۵۰ درصد نمره نهم ...

چه سالی ازمون دادید؟

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
من نهم به دهم تیزهوشان رو قبول شدم ولی باید نمره نهمت خوب باشه چون سالی که من بودم ۵۰ درصد نمره نهم ...

عزیزم میشه راهنمایی کنید استعداد تحلیلی چیه؟ من زیاد آشنایی با آزمون تیزهوشان و موارد مربوط بهش رو ندارم.

نمره نوبت دوم هشتمتون چند بود؟

اسی بخوای من راجع ب منابعو اینا میتونم کمکت کنم

قبلش مطمئن شو میتونی ثبت نام کنی

من تیزهوشان نهم ب دهم امسال قبول شدم

فکر میکنم باید بالای ۱۹ باشه هشتم و‌ نهم تو سایت هیوا نوشته نگاه کن

اخه نمره ۱۸.۷۱ خیلی به ۱۹ نزدیکه، یعنی واقعا نمیتونم؟ کلی هدف دارم و اگه نشه واقعا خیلی نا امید میشم.

دعا کنید واسم که بتونم قبول شم و برم تیزهوشان.

کتابا رو هم از دوست و آشنا تهیه کردم

اسی بخوای من راجع ب منابعو اینا میتونم کمکت کنم قبلش مطمئن شو میتونی ثبت نام کنی من تیزهوشان نهم ب ...

مرسی عزیزم. اول مهر باید با مدیر مدرسه صحبت کنم ببینم چی میگن، واقعا میتونم یا نه، اگه صلاحیت شرکت در آزمون رو داشتم حتما بهتون پیام میدم واسه ی راهنمایی، مرسی ازتون.

عزیزم میشه راهنمایی کنید استعداد تحلیلی چیه؟ من زیاد آشنایی با آزمون تیزهوشان و موارد مربوط بهش رو ن ...

تا جایی که می‌دونم نمره هفتم هشتم تاثیری نداره

استعداد تحلیلی کتاب های تستش هست تو اینترنت هم بزنید با سوالاش آشنا میشید

مثلا یه سری شکل میدن تو باید یک الگویی بینشون پیدا کنی و شکل بعدی رو حدس بزنی

این یه نمونه کوچیکشه

من دو سال پیش

اها 😄

امسال واسه ما نصف درصد نمونه معدل بود

ولی تیزهوشان فقط نمره آزمون تاثیر داشت

مرسی عزیزم. اول مهر باید با مدیر مدرسه صحبت کنم ببینم چی میگن، واقعا میتونم یا نه، اگه صلاحیت شرکت د ...

خواهش میکنم عزیزم

انشاالله درست بشه

اها 😄 امسال واسه ما نصف درصد نمونه معدل بود ولی تیزهوشان فقط نمره آزمون تاثیر داشت

پس امسال هم احتمالا به همون شکل

یادم نیس شاید اونموقع هم برای تیزهوشان نمره مهم نبوده

تا جایی که می‌دونم نمره هفتم هشتم تاثیری نداره استعداد تحلیلی کتاب های تستش هست تو اینترنت هم بزنید ...

اهان اینجور مسائل، به نظر آسون میاد اگر تمرین کنم، توی دروس هیچ مشکلی ندارم فقط مشکلم اینه که آیا میتونم با این نمره برم تیزهوشان یا نه، اول مهر با مدیر مدرسه هم صحبت میکنم، امیدوارم بشه. دعا کنید واسم. خیلی لطف کردید بابت راهنماییتون ممنونم عزیزم.