2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست
اخه نمره ۱۸.۷۱ خیلی به ۱۹ نزدیکه، یعنی واقعا نمیتونم؟ کلی هدف دارم و اگه نشه واقعا خیلی نا امید میشم ...

میتونی من امسال قبول شدم دوستم معدل هشتمش فکر کنم ۱۸ بود اونم قبول شد ولی رشته کامپیوتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان اینجور مسائل، به نظر آسون میاد اگر تمرین کنم، توی دروس هیچ مشکلی ندارم فقط مشکلم اینه که آیا می ...

خواهش میکنم امیدوارم موفق باشی

نگران نباش من فکر کنم بتونی شرکت کنی باز توی سایت های معتبر ام اطلاعات خوبی هست

من شنیدم میگن اگه آزمون رو قبول شید ولی نمره تون پایین ۱۹ باشه ثبت نام نمیکنن

آره همینطوره

حالا شما توکل به خدا کن فعلا نگران نباش

کلان شهر هستی؟

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
پس امسال هم احتمالا به همون شکل یادم نیس شاید اونموقع هم برای تیزهوشان نمره مهم نبوده

والا من با هر کی صحبت کردم زده تو ذوقم که نمیشه و فلان، دیگه خیلی ناامید و ناراحت شدم. شب و روزم شده غصه و ناراحتی.

من تجربیم  نگران هیچی نباش تو میتونی تلاش کن فقط

عزیزمی❤️

از چه منابعی استفاده کردید کا قبول شدید؟

من فعلا ۳۱ استان و هوش کمپلکس و چند تا کتاب نمونه سوال قلمچی دارم. انشالله اگه بتونم ای کیو تیزهوشان جامع هم میخرم. بنظرتون کافیه؟

عزیزمی❤️ از چه منابعی استفاده کردید کا قبول شدید؟ من فعلا ۳۱ استان و هوش کمپلکس و چند تا کتاب نمون ...

بنظر من یه چیز خیلی مهم اینه که آزمون سال های قبل رو بزنی یا تو آزمونای شبیه ساز شرکت کنی

یعنی واقعا اگه آزمون تیزهوشان رو قبول شم و معدلم پایین ۱۹ باشه ثبت نامم نمیکنن؟😐💔

نمیدونم بخداا

بازم اگه درصدتو بالا بزنی شاید ب معدل هشتم نگاه نکنن

با مدیرتون حتما صحبت کن ببین کسایی ک شرایط شمارو داشتن چیکار کردن

اگه گفت نمیشه بازم پیگیری کنیا فقط ب حرف یه نفر دو نفر بسنده نکن

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
عزیزمی❤️ از چه منابعی استفاده کردید کا قبول شدید؟ من فعلا ۳۱ استان و هوش کمپلکس و چند تا کتاب نمون ...

ببین اون ۳۱استان برای نمونه دولتیه ها ولی خب امسال نمونه هم کشوری شده 

من هوش مالتیپل داشتم برای هوشم 

برای ریاضیم مبتکران، علومم ماجراهای منو درسام بقیه درساهم اگه کتابخونه مدرسمون داشت از اونجا میگرفتم😂مدرسه از شما ازمون میگیره؟مدرسه ما امسال میگرفت خیلی خوب بود اونا

اسی کتاب جامع نخر بدرد نمیخورن

کتابای قلمچیم بدون درسنامه کافی نیستن چون فقط تستن و سطحشون نسبت ب تیزهوشان پایینه

۳۱ استانم واسه نمونه دولتی خوبه در حد تیزهوشان نیست

تجربه دارم که میگم

ببین اون ۳۱استان برای نمونه دولتیه ها ولی خب امسال نمونه هم کشوری شده  من هوش مالتیپل داشتم بر ...

نه والا مدرسه ام دولتیه بزور درس میدن، بخاطر همین میخام برم تیزهوشان، نه نمره میدن نه درس میدن