sherymahshar مدیر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 530 عنوان ایدز و hiv | مشاهده متن کامل بحث + 6719 بازدید | 33 پست تورو خدا یکی کمک کنه رابطه پر خطر داشتم بعد اون ویروس مونو گرفته که یکی از علایم ایدزه دارم سکته میکنم که نکنه داشته و به منم انتقال داده چه غلطی بکنم یه هفتست خوراک ندارم هر روز زیر سرمم یکی بیاد یه مشاوره بده 1402/06/24 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ooohgvcs عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2076 نه متاهل نیستم فقط خاکبرسر من ایندفه طوریم نباشه به خدا توبه میکنم داغونم داغون نمیدونم چیکار کنم دس ... انشالله چیزیت نیست استرس نداشته باش تو لیوان کسی دریا نریز
sherymahshar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 530 چون تبخال زدی واونم مونوگرفته میترسی الان؟؟ من ۷سال پیش تبخال زدم نه اچ ای وی دارم نه چیزی این یه و ... اشتهامم کامل بسته شده هیچ ازمایشی نیست که زودتر مشخص بشه
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 925 عجب شوهری داریا🙁حالابایستی صب کنی تا۶ماه.لااقل بچه دارنشو ازش ..
عصمت_لوپز عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 3202 اشتهامم کامل بسته شده هیچ ازمایشی نیست که زودتر مشخص بشه نه بایددوره شو طی کنه الان نهفتس مشخص نمیشه ۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونمتوماه محرم این هدیه قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 82598 خب شاید واقعا کروناس مگه الکی تست مثبت میشه زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sherymahshar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 530 نه بایددوره شو طی کنه الان نهفتس مشخص نمیشه وای بر من وای اگه مثبت باشه چه غلطی بکنم خدایا من با این استرس چه جوری زندگی کنم
sherymahshar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 530 مریضی صعب العلاجی ک گفتی چیه.؟ این مرده دوست پسرتع.؟ اره خبر مرگم میترسم از همین ایدز گرفته باشم استرس داره منو خف میکنه نمیتونم بخوابم
عصمت_لوپز عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 3202 وای بر من وای اگه مثبت باشه چه غلطی بکنم خدایا من با این استرس چه جوری زندگی کنم مطمعنم نداری الکی بخودت این حجم ازاسترسو واردنکن میزنه به یه جادیگت! ۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونمتوماه محرم این هدیه قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 925 اره خبر مرگم میترسم از همین ایدز گرفته باشم استرس داره منو خف میکنه نمیتونم بخوابم 🥺🙁🙁ووووییییی واویلا.ان شاءالله ک هیچ طورت نیس وفقط ترس کردی.چندوقته باهاشی.؟؟درخواستموقبول کن ..
sherymahshar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 530 مطمعنم نداری الکی بخودت این حجم ازاسترسو واردنکن میزنه به یه جادیگت! ۵. دقیقه خوب میشم خودم به خودم این حرفا رو میزنم بعد دوباره احتمالات و میسنجم روانی میشم
sherymahshar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 530 🥺🙁🙁ووووییییی واویلا.ان شاءالله ک هیچ طورت نیس وفقط ترس کردی.چندوقته باهاشی.؟؟درخواستموقبول کن ۶ ماه باهاشم دارم دیوونه میشم ولی حس میکنم اگه چیزی باشه اونم تازه گرفته
ooohgvcs عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2076 ۶ ماه باهاشم دارم دیوونه میشم ولی حس میکنم اگه چیزی باشه اونم تازه گرفته اون هیچ علائمی نداره بپرس ازش تو لیوان کسی دریا نریز
sherymahshar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 530 اون هیچ علائمی نداره بپرس ازش راست که نمیگن بیماری مونو گرفت از اونجا من دل به شک شدم و روانی
maaneliiii عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 6712 نمیدونم من چند وقته باهاش در ارتباطم الان فهمیدم با دخترای زیادی در ارتباطه و واسه همین خیلی ترسیدم& ... دچار تبخال تناسلی شدی ولی ان شاالله که ایدز نگرفتی مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه