2821
2789
عنوان

ایدز و hiv

6714 بازدید | 33 پست

تورو‌ خدا یکی کمک کنه رابطه پر خطر داشتم بعد اون ویروس مونو گرفته که یکی از علایم ایدزه دارم سکته میکنم که نکنه داشته و به منم انتقال داده چه غلطی بکنم یه هفتست خوراک ندارم هر روز زیر سرمم یکی بیاد یه مشاوره بده 

چندوقت ازرابطه گذشته؟

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

آزمایش ایدز بده. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان تقریبا ۲۰ روز

خب الانم اگ بخوای بری ازمایش بدی مشخص نمیشه بایدچندماه بگذره

بعدشم به این سرعت علائمش بروزنمیکنه هاا حالاازکجامطمعنی طرفت اچ ای وی داره؟

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
استارتر ان شاالله ایدز که نداری ولی اگه مبتلا به زگیلی یا hpvمنظورته ،برای زگیل استرس و اضطراب سمه خ ...

نه من ایدز منظورمه میترسم ازش ایدز گرفته باشم چون بعدش که اومدم خونه ناحیه تناسلیم تبخال زد با اسیکلوویر خوب شد بعدش یه کم بدنم داغ بود و خارش گرفتم الان چند روز پیش از تب یه چند تا دونه زد بیرون 

خب الانم اگ بخوای بری ازمایش بدی مشخص نمیشه بایدچندماه بگذره بعدشم به این سرعت علائمش بروزنمیکنه ها ...

خوب من با این استرس و حالت سکته چیکار کنم خوابم نمیبره تا نیم ساعت میخوابم از تپش قلب زیاد انگار میخوام تو خواب سکته کنم میپرم

خوب من با این استرس و حالت سکته چیکار کنم خوابم نمیبره تا نیم ساعت میخوابم از تپش قلب زیاد انگار میخ ...

اگه گرفته باشم چی کاش یه ارامبخش بود من و ۶ ماه میخوابوند دارم دیوونه میشم ۳ کیلو‌وزن کم کردم رفتم بیمارستان تست دادم میگن کرونا مثبتی ولی من نه صرفه دارم نه عطسه نه ابرزیش یه کمی تب خیلی کم دارم و وقتی یاد اون موضوع میفتم از ترس زیاد میلرزم خس میکنم تست کرونامم الکی مثبته اینا شاید مال مریضی ایه که اون اشغال بهم داده

نه من ایدز منظورمه میترسم ازش ایدز گرفته باشم چون بعدش که اومدم خونه ناحیه تناسلیم تبخال زد با اسیکل ...

چون تبخال زدی واونم مونوگرفته میترسی الان؟؟

من ۷سال پیش تبخال زدم نه اچ ای وی دارم نه چیزی این یه ویروسه ک توبدن هست یوقتایی فعال میشه مخصوصاموقعی ک استرست بالاباشه سیستم ایمنی میادپایین 

استرس بدتره برات مطمعنم چیزیت نیست 

عزیزم متاهل هستی یا نه برو دکتر بگو بهش شاید یه دارویی بده بهتر بشی 

نه متاهل نیستم فقط خاکبرسر من ایندفه طوریم نباشه به خدا توبه میکنم داغونم داغون نمیدونم چیکار کنم دستم به هیچ جا بند نیست

2790
2823
2791
2779
2792