2821
2789
عنوان

ایدز و hiv

| مشاهده متن کامل بحث + 6714 بازدید | 33 پست
نه متاهل نیستم فقط خاکبرسر من ایندفه طوریم نباشه به خدا توبه میکنم داغونم داغون نمیدونم چیکار کنم دس ...

انشالله چیزیت نیست استرس نداشته باش

تو لیوان کسی دریا نریز

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اشتهامم کامل بسته شده هیچ ازمایشی نیست که زودتر مشخص بشه

نه بایددوره شو طی کنه الان نهفتس مشخص نمیشه

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
وای بر من وای اگه مثبت باشه چه غلطی بکنم خدایا من با این استرس چه جوری زندگی کنم

مطمعنم نداری الکی بخودت این حجم ازاسترسو واردنکن میزنه به یه جادیگت!

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
اره خبر مرگم میترسم از همین ایدز گرفته باشم استرس داره منو خف میکنه نمیتونم بخوابم 

🥺🙁🙁ووووییییی واویلا.ان شاءالله ک هیچ طورت نیس وفقط ترس کردی.چندوقته باهاشی.؟؟درخواستموقبول کن

..

مطمعنم نداری الکی بخودت این حجم ازاسترسو واردنکن میزنه به یه جادیگت!

۵. دقیقه خوب میشم خودم به خودم این حرفا رو میزنم بعد دوباره احتمالات و میسنجم روانی میشم 

🥺🙁🙁ووووییییی واویلا.ان شاءالله ک هیچ طورت نیس وفقط ترس کردی.چندوقته باهاشی.؟؟درخواستموقبول کن

۶ ماه باهاشم دارم دیوونه میشم ولی حس میکنم اگه چیزی باشه اونم تازه گرفته

نمیدونم من چند وقته باهاش در ارتباطم الان فهمیدم با دخترای زیادی در ارتباطه و واسه همین خیلی ترسیدم& ...

دچار تبخال تناسلی شدی ولی ان شاالله که ایدز نگرفتی

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
2790
2823
2791
2779
2792