2777
2789
عنوان

با پدر عصبی باید چکار کرد؟

1807 بازدید | 27 پست

از وقتی میاد خونه نه به مامانم نه به من محل نمیده خیلی بداخلاق.. اگه حرفم بزنیم باهاش عصبی میشه داد میزنه فقط باید طبق میلش حرفش زد

من از اتاقم بيرون نميام وقتی كه مياد خونه تا بره یا میرم کلاس 

باید فرار کرد  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیز مشکل تو را دارم

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بابایرمن از صبح  یه فوش هایی داده   حالمون گرفته شد اصن  اصن  راضی نمیشه  بره دکتر اعصاب 😭 

وقتی میاد خونه حالم گرفتس همش میگم  بره جایی چن رو نبینمش   ارامش داشته باشیم 

صداش میاد  یا تماس میگیره استرس میگیرم 

باید فرار کرد    

واقعا کاش میشد 

امروز بهش میگفتم خاطره تعریف کردم گفت میرم زنگ میزنم به بابای طرف میگم بچش چکار میکنه!! گفتم یعنی چی چکار داری شروع کرد داد زدن سرم 

بیچاره مامانم  روش نمیشه اینو با خودش جایی ببره برای همه قیافه میگیره

چن سالته  دانشگاه یه شهر دور برو یا یه شغل پیدا کن