2777
2789

من باردارم راهم هم دوره یک هفتس اومدم شمال پیششون بعد دیشب مهمانی بود خونه مامانم خالم اومد یه چیز پشت شوهرم گفت که اصلا صحت نداشت من اومدم گفتم این حرفو میزنی شوهرم اصلا اینو نگفت گفت نه من خودم شنیدم شوهرت اینو گفت من رفتم از شوهرم و داداشم پرسیدم که این حرف الان تو جمع زده شد گعت اصلا بحثش پیش نیومد من اومدم به خالم گفت این حرفو که میزنی شوهرم نزده تو اشتباه شنیدی گفت نه خودم شنیدم گفتم بحث اصلا همچین چیزی نبود بعد دیدم مامانم چشم غوره میره بعد که خالم رفت باهام بحث کرد که تو هر قضیه رو کش میدی اون اصلا هیچ منظوری نداشت شروع کرد طرفداری از خواهرش بعد گفت تو حسودی به اونا حسودی میکنی و بی نمکی از این حرفا گفتم شوهر مت ایتقدی داری که چشمم دنبال مال مردم نباشه بخام حسودس کنم باردارم هستم اینقد گریه کردم کع به هق هق افتادم اخرشم با شوهرم بلند شدیم اومدیم خونه مادرشوهرم تا فردا بریم خونمون..  حالا این خالم تاحالا چند بار در مورد شوهرم حرف زد من هیچی نگفتم حالا مامانم طرفداری خواهزشو میکنه میگه تو نباید قضیه رو کش میدادی میرفتی اط شوهرت میپزسیدی 

حق با توعه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی فقط نباید گریه میکردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شوهرم ادم ارومیه با کسی هم کار نداره به همه احترام میزاره اونوقت مادرم انتظار داره من ازش دفاع نکنم ...

حق داشتی ک دفاع کردی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

حق با شماست,  به نظرم خاله تون به شما حسادت دارن 

هروقت خواستن شوهرتون رو پیش دیگران بدنام کنن همینطور دستشون رو , رو کنید 

و البته مادرتون هم مقصرن که به خواهرشون اجازه میدن تو زندگی بچه هاشون دخالت کنن

وقتی پدر و مادر سیاست داشته باشن اطرافیان به خودشون اجازه دخالت نمیدن