2777
2789

اطرافیانم رو میبینم همه خوشگل ولی من چی 

فعلا شرایط عمل بینی و اینا رو هم ندارم 

اما واقعاااا خیلی دیگه حالم خرابه 

جوری اعتماد به نفسم پایینه که تا حد امکان بیرون نمی‌رم 

دیگه خسته شدم واقعا 

الان دو ساعته دارم گریه میکنم فقط

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا مگه چه شکلی هستی

بد خیلییییی بد 

دماغ دراز 

صورت جوش جوشی 

زیر چشما گود و سیاه

لبای گشاد و باریک

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
نگوووووو..بنظرمن اونایی ک حس زشتی دارن،خوشگلتر از بقیع ن  🩷 🩷

نه واقعا اینجور نیست

عزیزم مطمعن باش بدتر از من نیسی همه هم بهم میگن توزشتی کسی تو را نمیگیره

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

من اطرافیانم اعتماد ب نفسمو میگیرناونم همشون ن ی چنتا بیشعورشون💔 نمیدونم فازشون چیه

خودم خودمو دوس دارم ولی حرفایی ک بهم‌میزنن باعث میشه فکرم درگیر بشه

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
عزیزم مطمعن باش بدتر از من نیسی همه هم بهم میگن توزشتی کسی تو را نمیگیره

منم همینم😭😭😭😭😭

من اطرافیانم اعتماد ب نفسمو میگیرناونم همشون ن ی چنتا بیشعورشون💔 نمیدونم فازشون چیه خودم خودمو دوس ...

واقعا خیلی حس بدیه خیلی 

اینکه دیگران بهت حس ناکافی بودن بدن

منم همینم😭😭😭😭😭

چقدر بدبختیم صورت پر جوش پوست سیاه پای چشم پراز چروک موهای سر که سفید داره میشه و....

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

چقدر بدبختیم صورت پر جوش پوست سیاه پای چشم پراز چروک موهای سر که سفید داره میشه و....

منم اینارو دارم 

چرا واقعا؟😭😭😭

ب پوست و موتون برسید 

باور کنید همه چیز پوله بخدا 

اگ دارید راحت رسیدگی کنید❤

الان همه با پول خودشونو اوکی میکنن 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
منم اینارو دارم  چرا واقعا؟😭😭😭

بنظرم خدا اون روز که میخاسته ما را به دنیا بفرسته با زنش دعواش شده تلافیشو سر ما در اووردع

ای خدااااا

الان بگو عکستو بذار میذاره میبینی عروسکه و خود کم بینی داره

هر کسی دیدم که خوشگل بوده حس زشتی داره.نمیدونم چرا.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بد خیلییییی بد  دماغ دراز  صورت جوش جوشی  زیر چشما گود و سیاه لبای گشاد و باریک

دماغ که اشکالی نداره تو دوران بلوغ باشی اوکی میشه بعدش فوقشم بعدا میری عمل، جوش جوشی رو میتونی دذمان کنی پوستت درست میشه نگران نباش قول میدم پوستت از خواهرم بدتر نبوده الان پوستش عین ایینه است زیر چشم سیاه هم که باحاله الان ما ین نوجوان داریم با ارایش برای خودش زیر چشماشو گود میکنه لبات هم مشکلی نداره در هر صورت تا زمانی که خودت از خودت راضی باشی هیچ مشکلی وجود نداره ولی چون خودت احساس زیبایی نمیکنی اینارو گفتم ولاغیر اولین پیشنهاد اینه که خودتو دوست داشته باش هرگور که هستی زیبایی، زیبایی درونیت رو گسترش بده چون شاسد ادم در نگاه ادم جذب یک فرد مثلا با معیارهای اوکیه (ظاهری) بشه ولی وقتی اخلاق نداشته باشه کنسله

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد