2777
2789
عنوان

عمل ابلیشن و تپش قلب بعد از ان

3315 بازدید | 18 پست

مادرم دوهفتست عمل سوزاندن رگ قلب انجام داده ,و اریتمی داشت ,اما الان  از لحظه ای که عمل کرده تا الان ,هر چند وقت یه بار در روز تپش قلب میگیره ,واقعا کسی میدونه چرا و کسی تجربه داشته ?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میشه تورو خدابیشتر توضیح بدین  واقعا خوب میشه

سلام عزیزم نگران نباش بعد اون عمل طبیعیه تپش قلب یکی از نزدیک های ما این مشکل رو ۲یا۳ماه داشت خوب شد چیز مهمی نیست ولی اگه بازم نگرانی ببرش دکتر که خیالت راحت شه

سلام عزیزم نگران نباش بعد اون عمل طبیعیه تپش قلب یکی از نزدیک های ما این مشکل رو ۲یا۳ماه داشت خوب شد ...

دارم دیوو نه میشم خدا خیرت بده بخدا قلب خودمو تلف کردم از بس غصه خوردم 

سلام دوستان من حدود ۲۰ روز پیش عمل ابلیشن قلب انجام دادم الان گاهی روزا ب سراغم میاد کل روز و تپش دارم خواستم بدونم عادیه؟کسی تا حالا انجام داده ؟میشه بگین تا کی ادامه داره 

خیلی نگرانم ک باز دوباره برگشته باشه😔

خانما ابلیشن انجام دادم 13 روزه هنوز با نشست و برخواست و راه رفتن سریع همون تپش قبل ابلیشن ولی بصورت ...

سلام نگران نباش یه مدت اینطوریه ,چون یه ,وزنه سنگین رو سینه ات میزارن بعدش خوب میشی ,ولی حتما بعد از عمل راه برو تا امبولی نشی یه مدت هم جگر و گدوشت نخور تا حالت بهتر بشه بعدازینم ورزش کن و پیاده روی هاتو بیشتر کن 

خانما ابلیشن انجام دادم 13 روزه هنوز با نشست و برخواست و راه رفتن سریع همون تپش قبل ابلیشن ولی بصورت ...

این تپش قلب طبیعیه,نگران نباش بهدش درست میشه مال عملت هست که اینطوری میشی ,یه ماه بعدش خوب میشه ,مایعات زیاد مصرف کن ,

این تپش قلب طبیعیه,نگران نباش بهدش درست میشه مال عملت هست که اینطوری میشی ,یه ماه بعدش خوب میشه ,مای ...

مادر شما بهتر شد؟

میشه بگین چقدر طول کشید تا تپش هاتون برطرف شد؟

و اینکه تپش قلب که بعد عمل بهشون دست میداد مثل قبل بود؟ فقط کوتاه؟

خیلی خیلی نگرانم خیلی بعد عمل این آریتمی های گذرا داره اذیتم میکنه با هر برخواستن از زمین یا وقتی صبح ها بیدار میشم از خواب 

خدا کنه زودتر وقت بره چکاپ اولم برم ببینم دکتر چی میگه