2777
2789

شوهرم خانوادش خسیسن و بی فرهنگ و پول پرستن

خود شوهرمم جونش در میره برا هزار تومن

اولویتش من نیستم و نمیدونم چطور بگم جوریه ک حتی رابطه مونم ب ماهی یکبار هم رسیده

هیچ وقت شروع کننده نبوده

اگه چیزی برا من خریده ۱۰ برابرشو برا خودشم خرج کرده

یا اینکه دیشب کلی ازم ایراد گرفت ک هیکلت خوب نیست نمیدونم برو لیزر فلان بهمان وقتی بهش میگم پول بده  بهانه میاره من چاق نیستم ولی اندامم پره

سفیدم قیافمم خوبه ینی همه میگن خوشگلی

بهش پیام دادم زن ب محبت هم احتیاج داره در برابر تمام ایراداتی ک میگیری چن تا نکته خوبم بگو ادم احساس پوچی نکنه  اومده خونه جرو بحث و دعوا

بعد هم زنگ زد ب خانوادم منم زنگ زدم باباش 

خانوادش ازش میترسن کاری ب کارش ندارن به منم گفتن برو خونه بابات رهاش کن ماهم کاری ب کارش نداریم

بنظرتون چیکار کنم تو این شرایط

ک تحت فشارش بزارم

با خانوادش چ رفتاری داشته باشم

لطفا بگین نمیخوام کار اشتباهی کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل شما خانواده ی همسرت نیستند 

چرا مسائل رو بیخودی پیچیده میکنی؟؟ 

شما نیاز مالی داری و ایشون خسیس هستند . این میشه مسئله ی شما . خساست موضوعی نیست که به این راحتی بشه در کسی درمانی کرد .. راه شما اینه که به فکر ایجاد درآمد برای خودت باشی .. مورد بعدی رسیدگی به ظاهر و اندامت هست .‌. اگر اضافه وزن داری وزن کم کن .. ورزش رو شروع کن .. 

علف خود رو مگه خانواده اش ازش میترسن و کاری به کارش ندارن، کارت ی کم سخت شده

منم زنگ زدم ب پسر عموش ک زیاد باهاش ر ارتباطه بیچاره خودشم میدونه مقصر شوهرمه یا مامانش اینجور مواقع زنگ میزنه ب داداشش منم زحمتو براش کم کردم خودم زنگ زدم همه چی رو گفتم

مشکل شما خانواده ی همسرت نیستند  چرا مسائل رو بیخودی پیچیده میکنی؟؟  شما نیاز مالی داری ...

خب  ببین شوهرم من زورش میاد ک ازم تعریفی کنه غذا میپزم عالمو ادم میگن دستپختت خوبه ولی اقا ادعاش میشه میگه بلد نیستی غذا درست کنی

خونه رو مرتب میکنم  ایراد سقف رو میگیره 

حالم بد باشه طعنه میزنه دعوا میکنیم زنگ میزنه خانوادم 

وگرنه من زن داداشی دارم ب شدت چاقه ولی این بدبختیای من رو نداره من ربع اونم نیستم

مشکل شما خانواده ی همسرت نیستند  چرا مسائل رو بیخودی پیچیده میکنی؟؟  شما نیاز مالی داری ...

خانوادشم اشغالن بار ها بهم گفتن از وام ازدواجیت علاوه بر جهیزیه طلا بگیر برا خودت اون وقت پدر شوهرم ادعاش میشه کلی طلا برا جاریم خریده

خب  ببین شوهرم من زورش میاد ک ازم تعریفی کنه غذا میپزم عالمو ادم میگن دستپختت خوبه ولی اقا ادعا ...

متوجه منظور من نشدی 

میتونی تا ابد بچسبی به اخلاق بد همسرت و خانواده اش .. 

میتونی فکر کنی اگر همسرت تغییر کنه همه چی گل و بلبل میشه .. 

میتونی تا ابد منتظر این تغییر بمونی ! تا ابد .. این تغییر هرگز رخ نمیده . 

مگر اینکه تو تغییر کنی . وقتی نوع برخوردن با خودت و خواسته هات تغییر کنه خواهی دید دیگران ناگزیر تغییر خواهند کرد .

متوجه منظور من نشدی  میتونی تا ابد بچسبی به اخلاق بد همسرت و خانواده اش ..  میتونی فکر ک ...

حرفت کاملا درسته ولی در مورد زندگی مشترک من ب تنهایی نمیتونم کاری کنم وقتی شوهرم عین خیالش نیست مثلا چن روز پیش بهم گفت دلش میخواد تنها باشه بدرد زندگی زناشویی نمیخوره در خودش نمیبینه پدر باشه گفت ی روز ولت میکنم من همون جور نگاش میکردم ک چشه این حرفارو میزنه گفت خونه زندگی رو بهت میسپارمو میرم

ولی اقا اصلا جونش در میره برا هزارتونت

نرمال نیست ومن ب تنهایی باید چیکار کنم