2777
2789

سلام دوستان من تقريبا يك هفتس رابطم بلا تكليف مونده، اينم بگم ما چهارونيم سال باهم بوديم ولي متاسفانه از هيلي جهات به هم نميخورديم ولي چون عاشقش بودم موندم به پاش و هرچي گفت گفتم چشم، چون همچين ادمي ميخواست كه به حرفش گوش كنه و هيچكاري نكنه، قرارمون هم ازدواج بود هي ميگفت كي بيام خاستگاري ولي اين اواخر ديگه كم اوردم و دلو زدم به دريا و گفتم من فعلا نميخوام ازدواج كنيم ميخوام كار كنم و برم سهر ديگه اونم يهو كلا رفت و منو از همه جا بلاك كرد و.. ( فقط به خاطر اينكه گفتم ميخوام كار كنم و برم تهران)  ادامش تو پست بعدي

الان اون زنگ نمبزنه منم زنگ نميزنم اصلا نميدونم رابطمون چيه؟ كاتبم قهريم؟ چي هستيم

اون دو روز پيش از  بلاك در اورد منو منم زنگ زدم خيلي سرد صحبت كرد منم قطع كردم. اينم بگم قبلا هم هر بحثي ميشد قهر ميكرد بي محلي ميكرد انقدر كه منتشو ميكشيدم و التماس ميكردم تا برگرده ولي ايندفعه بعد اينكه ديدم بلاك كرد ديگه پيگيرش نشدم. به نظرتون كار درستي كردم؟ و اينكه چيكار كنم چون تكليف رابطمون معلوم نيست

پ.ن : ميدونم رابطمون سمي بوده من اونموقع بچه بودم بعدشم تا فهميدم ديدم وابسته شدم كار از كار گذشته💔