2777
2789
عنوان

چطور جریان سیگار رو جمع کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 29 پست
بگو از کولر اومده تو خودت باید میرفتی بیرون میکفتی اه اه این بو ازکجا میاد همسایه ها این وقت شب سی ...

خونه ویلایی همسايه هم ندارن

گفتم از مال عمو برداشتم چهارتا کنار هم الکل ریختم ببینم چی میشه آزمایشش 

حالا مطمئنم باور نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خونه خودمون که نمیشه  اینجا میرفتم تو تراس ایندفعه نرفتم

انشالله اتفاقی نمیفته انکار کن بگو از بیرون بود 

این کارارو میکنی حداقل تو خونه نکن بیرون رفتی بکش چه اصراریه تو خونه باشه

سر یه سیگار هر آزادی داری از دست میدی تا سر کوچه هم نمیزارن بری

بهترین دفاع حمله س....دیوار حاشا هم بلنده...اصلا و ابدا گردن نگیر تازه شاکی هم شو ....بگو پنجره جایی باز بوده از بیرون اومده گردن من ننداز....بگو یبار یه غلطی کردم پشت دستمو داغ کردم خواهشاً به من نسبت نده .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اعصابم واقعا خراب بود که بدتر هم شد خودمم دیگه نمیکنم

ی چیز دیگ هم هست 

گریه کنی و کلی بگی دوستت مریضی بد گرفته و ت ناراحتی

بهش بگو آخرین بارته و درکت کنه

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
خونه ویلایی همسايه هم ندارن گفتم از مال عمو برداشتم چهارتا کنار هم الکل ریختم ببینم چی میشه آزمایشش ...

قربونت خونه ویلایی خوب برو تو حیاط بکش

اینهمه شرایط رفتی تو اتاق کشیدی؟😡