2777
2789
عنوان

چطور جریان سیگار رو جمع کنیم

348 بازدید | 29 پست

تروقرآن کمک کنید،اگه میخواین بنویسید حقته و فلان یا سوالای الکی و اینا لطفا نیاین ، خودم میدونم کارم اشتباهه

من قبلا خانواده یه بار سر سیگار مچمو گرفتن ،اولین بارم بود تو اتاق ، حتی بلد نبود بکشم 

الان اومدم خون مادربزرگم ، در اتاقو بستم بو نره ولی متاسفانه رفت ، مادربزرگم فهمیده

میدونم الان میره به همه میگه،کسی هم نیست که رازدار باشه، پیاز داغشو صد برابر میکنه به بابام میگه اون موقع دیگه از همه چی محروم میشم 

تروخدا یه لحظه درک کنید، بهم بگید چیکار کنم مادربزرگو که نره بگه، خواهش میکنم هر راهی دارین بگید 

من خودم شرایط زندگیم خوب نیست واسه افسردگی قرص مصرف میکردم ، این باز تکرار بشه به فنا رفتم

خواهش میکنم بگید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو از کولر اومده تو خودت باید میرفتی بیرون میکفتی اه اه این بو ازکجا میاد همسایه ها این وقت شب سی ...

😂😂😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ازش آتو نداری  میدونم بده حرفم اما بهش بگو بگی منم میرم ی چیزی بهت میبندم...  وای خدا من ...

یاد اون مادربزرگه بی تربیته ی اینستا افتادم 😂😂

همون که میگه پاشو پاشو ت.... 🤣

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

هرکار میکنی بکن ولی حداقل انقدر زرنگ باش که بتونی یواشکی بکنی 

یه سیگار چیزی نیست که بخاطرش بخوای تاوان سنگینی بدی! باید قبلش دقت میکردی لو نری

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
اومد گفت

توهم‌بگو اره منم احساس میکنم‌بوی سیگاره بنظرت از کجا اومده

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!