2777
2789
عنوان

دوست نامزدم با من مشکل داره!+اسکرین

631 بازدید | 26 پست

آقا داستان از این قراره اینا میرن باشگاه باهم همش نامزد من میره دنبالش حالا دیروز قرار بود زودتر بره چون  فرداش داشت میرفت شهرستان چند روزم بود منو ندیده بود به دوستش پیام داده زودتر بریم اونم اینو گفته!!

من الان چیکار کنم؟دفعه اولش نیست تو رابطمون (تماس و دیدن و غیره)دخالت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع رابطه وگرنه دردسر ساز میشه برات در اینده

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اره خیلییی بی تربیت اون دفعه ام تو راه باشگاه گفت گوه میخوری بهش زنگ بزنی من پشت خط شنیدم

نامزدت باید جوابشو بده پس فردا تو همه چیزتون دخالت میکنه

لطفا برای فندق توی دلم دعا کنین که سالم بغلش کنم🥲🥺
اره خیلییی بی تربیت اون دفعه ام تو راه باشگاه گفت گوه میخوری بهش زنگ بزنی من پشت خط شنیدم

وای وایییی توروخدا به نامزدت بگو باهاش قطع ارتباط کنه

عشق منم یه دوست الدنگگگگگگ داشت که موقع کات کردنمون عین پفیوزا اومد فقط فحش داد!! یاد اون افتادم اه

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍

حالا میفهمم چرا بعد ازدواج بعضیا شوهرشونو از دوستاش جدا میکنن اگه اینطوریه ک حقشه بیشتر با نامزدت گرم بگیری و وایسته ش کنی ک اون دوستشو از سرش بازش کنه ولی احساس میکنم نامزدتم ساده س رک بگه نمیام