2777
2789
عنوان

بزرگترین ضرر مالی تون چی بوده؟

189 بازدید | 16 پست

چه مثلا تصادف 

دزدی

کلاه برداری

سوختن

و...‌‌

هرچی

مالی هاا  جانی که خدا نشون نده به هیچ کی

پولی چقد بوده ضررتون؟

خودم گوشی ازم دزدین

یه سری هم حدود دوتومن تو کیفم بود یه جایی جا گزاشتم برگشتم دیدم کیفم نیس رفت که رفت

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

ماشینمون رو دزد زد

با ماشین تصادف کردیم داغون شد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمونو از چنگمون دراوردن😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اومدم شارژ دهی بگیرم واسه شوهرم،از حساب خودم یهو اس بانک اومد ۱۰۰تومنی گرفته بودم😐 تا دوهفته باهاش حرف نمیزدم🤭

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

فرش نو جهیزیم مهمون اومد خونمون قابلمه گذاشت  روش یکم سوخت دستمال کشیدمو تراشیدم ظاهرش درست شد  بعد دو سال دادیم قالی شویی نگو اونجاش پوسیده شده پاره شد...کابوس روزو شبام بود اون اتفاق😑اونقدرر سرش گریه کردمم.با اینکه خریدیم باز عینشو اما هنوز ک فکر میکنم بهش میسوزم

💕🧚‍♀️                                               

دیشب واسه یکی شارژ اشتباه زدم 

نوش جونش 🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خونه و ماشین صفر و سرمایه کارمون همشو به باد داد شوهرم دوسال پیش.....

چرااا  خووب😯😯

الان چیزی جور کردین؟

ماشین خونه

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃