2777
2789
عنوان

غربالگری اول رو نریم چی میشه

104 بازدید | 13 پست

دکتر برام نوشته اما فکر نکنم ب این زودی نوبت گیرم بیاد

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

یه جا دیگه برو

خیلی مهمه، تاریخ زایمان و بر اساس همین سونو ان تی میزنن

تیغه ی بینی رو بررسی میکنن که خیلی مهمه همچنین ریسک سندروم داون

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا من که سال ۹۰ ۹۲ باردار بودم یادم نمیاد جز آزمایش قند وچربی و تیرویید اینا چیزی داده باشم یعنی چیزی دکتر نمیگفت ولی الان سومی باردارم هفته دیگه باید برم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم یع سوال برای تعیین‌ جنسیت ای یو ای کردی یا بارداری کلا ؟

برای تعیین جنسیت

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
بسلامتی گلم انگار ای یو ای دقیق تره همش میگن دقتش کمه اینجا خیلی ها رفتن ای وی اف جنینی که می‌خواستن ...

نمیدونم عزیزم 

ببخشید خیلی استرس این ویروسه رو دارم اصلا تمرکز ندارم😭

دعا کن بچم و خودم نگرفته باشیم نتیجه معلوم شد میام بهت میگم

نمیدونم عزیزم  ببخشید خیلی استرس این ویروسه رو دارم اصلا تمرکز ندارم😭 دعا کن بچم و خودم نگرف ...

عزیزم حواسم نبود. استرس نگیر چیزی نمیشه ان شاالله گلم بعدم بچه‌ها قوی هست بدنشون خدایی نکرده بگیرن زود خوب میشن نگران نباش 

به دنبال وارستگی 
عزیزم حواسم نبود. استرس نگیر چیزی نمیشه ان شاالله گلم بعدم بچه‌ها قوی هست بدنشون خدایی نکرده بگیرن ز ...

اخه من یه زن تنهام

شوهرم کارش راه دوره 

خودم باردارم یه دختر هشت ساله هم دارم 

کاش قلم پام میشکست نمیرفتم بعد دو هفته خونشون😭

خدا نکنه این چه حرفیه...تو یه زن تنها نیستی یه مادر قوی هستی هرچی بشه از پسش برمیای

ان شاالله