2777
2789
عنوان

خودزنی🤕🤕🤕

987 بازدید | 22 پست

بچه ها چیکار کنم من وقتی با شوهرم دعوا هام خیلی شدید بالا میگیره شوهرم خودشو میزنه همش.

اصصصلا دستش به من نمیخوره حتی من دیروز همش مشت میکوبیدم تو سینشو هلش میدادم اما این همش خودشو میزد میگفت داد نزن ساکت باش هی به من میگفت تمومش کن آروم باشو میزد تو سر و صورتش

امروز دیدمش که سر و صورتش خط و خش افتاده تاره گوشیشم از دستش افتاد شکستا و خاموشه خیلی ناراحتم براش😔😔 من باهاش اصلا حرف نمیزنم اما وقتی صورتشو میبینم دلم میخواد بپرم بغلش کنم بچمووو😔😔 این چه کاریه اخه پسر گنده ی من که خودتو میزنی🥲🥲🥲

بعضیا تو عصبانیت برای اینکه خودشونو خالی کنن همچین کاری میکنن 

معمولا قلب مهربونی دارن چون نمیخوان بعد از اینکه عصبانیتش فروکش کرد کسی چیزیش شده باشه

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبم ریخ وای  خیلی دوست داره نمیخواد نا خواسته یا با خواسته خودش اذیتت کنه و دس روت بلند کنه ...

چرا داداش داره ولی مجرد نیست متاسفانه😅

خیلی گناه داره شوهرم🥲 الان من تو یک اتاقم اون تو یک اتاق دیگه خوابیده. اینقدا دلم میخواد برم بغلش کنم ولی چه کنم اگه من برم سمتش اینهمه نازی که کردمو حرفی کا زدم به کرسی نمیشینه و خریدار نداره.

صبحی نگران صبحونه خوردن من بوده رفته به باباش گفته که برو بیدارش کن صبحانشو بخوره برو بهش صبحانه بده🥲🤣 چون اومدیم خونه مامان باباش اینا

منم تو دعوا همه ش به خودم فحش میدم🤣🤣🤣 مثلا ، خاک برسر من که تو رو دوست داشتم، خاک برسر من که ..،

این حرفا هم بده دیگه🤕 هم ارزش خودتون میاد پایین هم این حس به طرف مقابل داده میشه که دوست داشتنش اشتباهه😔

این حرفا هم بده دیگه🤕 هم ارزش خودتون میاد پایین هم این حس به طرف مقابل داده میشه که دوست داشتنش اشت ...

اره، راست میگی

اعصابم خیلی ضعیف شده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
بعضیا تو عصبانیت برای اینکه خودشونو خالی کنن همچین کاری میکنن  معمولا قلب مهربونی دارن چون نمی ...

خیلی مهربونه🥲 یکم بی ادب میشه تو عصبانیت اما فیزیکی روی من هرگز

فقط خودشو میزنه🙄✋🏻

خیلی مهربونه🥲 یکم بی ادب میشه تو عصبانیت اما فیزیکی روی من هرگز فقط خودشو میزنه🙄✋🏻

آخی قدرشو بدون امیدوارم که خوشبخت شین

الانم برین اشتی کنین ارزش نداره

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..