2789

ی چیزی رو حقیقت بگم 

من خودم ۱۲ سال حال بدی کشیدم 

هیچوقت انتظار نداشته باش کسی بیاد حالت رو خوب کنه 

باید بتونی ، خودت حال خودت رو خوب کنی 

هیچکس بجز خودت نمیتونه کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

هنگام دلتنگی بهتره کمی حرف بزنی 

و خودتون رو تخلیه کنید یا اگر شرایط هست 

یه مسافرت کوتاه یه دورهمی یه چیزی 

برای همه این دلتنگی هست باید ازش عبور کنی

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
ی چیزی رو حقیقت بگم  من خودم ۱۲ سال حال بدی کشیدم  هیچوقت انتظار نداشته باش کسی بیاد حال ...

درسته ولی گاهی وقتا کاری از دست خودت برنمیاد و نیاز داری یکی بیاد و با دیوونه بازی هاش حالتو خوب کنه 💔

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
میشه ، بخدا میشه  ی کم تمرین لازمه

چقد تمرین، 13  سال تمرین کردن بس نیست؟! 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
همیشه همین بودم الان کم اوردم بدجور کم اوردم

درست میشه

باور کن درست میشه

هر چیزی ، حکمتی داره 

بجان خواهرم ، من کسی بودم صبح از خواب بلند میشدم به خدا و پیر و پیغمبر کفر می‌گفتم 

بی دلیل 

ولی بعد از ۱۲ سال که به ارامش رسیدم ، روزی صد هزار بار خداروشکر میکنم ، واقعا برا هر گرفتاری و بد و خوب شکرش میکنم 

بجون خواهرم حقیقت میگم 

والا منم تنهام سعی میکنم از فرصت استفاده کنم

نقاشی میکشم شعر میگم و کتاب میخونم ...

سعی میکنم برای خودم وقت بزارم 

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
نخواستی که بشه

باشه شما اینطور فکر کنین