2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با کی حرف بزنم تو کدوم دورهمی باشم با کی مسافرت برم تنهای تنهام

منم مثل تو خیلی دلم گرفته انگیزه هیچ کاریم ندارن .

کاتم کردم یه ماهو نیمه ولی خوب نشدم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
والا منم تنهام سعی میکنم از فرصت استفاده کنم نقاشی میکشم شعر میگم و کتاب میخونم ... سعی میکنم برای ...

منم

الان واقعااااا کم اوردم

اصلا نمیدونم چجوری توصیف کنم

اگر لایق دونستی با من حرف بزن 

شنونده خوبی هستم و میتونم 

کمک کنم ...🙏🙏💙

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
هیجده

عزیزمم💜💜💜سنی نداری خدا دلتو شاد کنه

منم امشب حالم خوب نبود..سوره ی یاسین خوندم الان بهترم اشکم بند اومد😅 توئم بخون...قلب قرآنه سوره ی یاسین دلو آروم میکنه...

منم همسن شما ک بودم از تنهایی غمگین بودم..ولی بعدش یه سری آدما اومدن تو زندگیم ک باعث شدن قدر تنهایی رو بدونم

دلت آروم باشه همه ی آدما تنهان...خدا هم تنهاست..

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
درسته ولی گاهی وقتا کاری از دست خودت برنمیاد و نیاز داری یکی بیاد و با دیوونه بازی هاش حالتو خوب کنه ...

اکثر مواقع همون کسی ک حالتو بد کرده باید خوبش کنه🥲

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
اکثر مواقع همون کسی ک حالتو بد کرده باید خوبش کنه🥲

بیخیال تراز این حرفاست، 💔

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه