2777
2789
نه بابا تولد که نیست یه کیک میخوام‌بپزم خانوادگی دور هم باشیم قبلا کیک پختم پف کرده خوب شده الان خ ...

خوب پس دورهمی ..... خوش باشید . یک کیک خوب بپز . خامه کشی ساده هم مهارت خاصی نمی خواد از توی نت ببین آموزش میده حتی دیدم با کارت بانکی انجام می‌داد.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خامه رو خونگی درست نکنم؟ خامه قنادی قیمتش چنده؟

خونگی که اصلا فکرشم نکن من خریدم قنادی ولی بازم بد بود فقط این مارک که گفتمو بگیر بقیه بدرد نمیخوره این مارکم گرفتی یه شب قبلش خامه کشی کن قیمتشو نمیدونم ولی خیلی نیست

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
خوب پس دورهمی ..... خوش باشید . یک کیک خوب بپز . خامه کشی ساده هم مهارت خاصی نمی خواد از توی نت ببین ...

مرسی عزیزم

راستی میدونید اگه بخوام کیک با عصاره توت فرنگی بپزم نیاز به وانیل هست یا نه؟

برا کیک اگه دستورای سر اشپز پاپیونو نگاه کنید و کامنتا رو بخونید عالی میشه 

مرسی عزیزم

خونگی که اصلا فکرشم نکن من خریدم قنادی ولی بازم بد بود فقط این مارک که گفتمو بگیر بقیه بدرد نمیخوره ...

مرسی عزیزم

چیا

اول اینکه برای پختن کیک اسفنجی پایه   اصلا به شیر نیاز نداره فقط دو یا سه قاشق غذاخوری آب جوش

دوم هم اینکه اونقدر سفیده تخم مرغ هارو با نصف شکر دستور بزنی که وقتی ظرف و برمیگردونی نریزه

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
خامه رو خونگی درست نکنم؟ خامه قنادی قیمتش چنده؟

خامه قنادی من چند روز پیش گرفتم کیلویی ۶۸ هزار که برای دوتا کیک تولد متوسط کافی بود اگه بخوای عکس کیک هارو برات بزارم

مرسی عزیزم راستی میدونید اگه بخوام کیک با عصاره توت فرنگی بپزم نیاز به وانیل هست یا نه؟

میتونی وانیل هم به کم بزنی میتونی همون عصاره استفاده کنی

مرسی عزیزم راستی میدونید اگه بخوام کیک با عصاره توت فرنگی بپزم نیاز به وانیل هست یا نه؟

من هر کیکی بپزم یک مقدار کم وانیل به تخم مرغ می زنم ولی اگر عصاره داری یک مقدار به تخم مرغ در حال زدن بزن خییییلی کم و بقیه را به مواد کیک تا بوی تخم مرغ کامل گرفته بشه .

خامه قنادی من چند روز پیش گرفتم کیلویی ۶۸ هزار که برای دوتا کیک تولد متوسط کافی بود اگه بخوای عکس کی ...

اره عزیزم عکسشونو بزار

مارک خامه تون چی بود؟

نه دیگ.نیاز نیس وانیا تنها نقشش طعم دهیه و عطر و بو وقتی عصاره توت فرنگی بزنی نیازی به اون نیست

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)