2777
2789

اره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بله

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال عمل بینی سخته؟ منم میخوام عمل کنم از هر کسی پرسیدم گفتن بر خلاف ظاهرش دردی نداره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

وای 😂😂ی چیز بگم خندت میگیره اسی

من ۱۴روز عمل کردم 

روز اول اومدم خونه بوی سیر و پیاز بوی سیگار 

تا مغزم میکشید ...حالم داشت بهم میخورد

همه میگن حتمن پلیپ داشتی باز شده

آخه من انقدر رو بو پیاز حساس نبودم...

😖😖اییی بوش آزار دندس واسم ..انگار کل مغزم درگیر میشه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
یه سوال عمل بینی سخته؟ منم میخوام عمل کنم از هر کسی پرسیدم گفتن بر خلاف ظاهرش دردی نداره

بستگی داره ...خیلی ها با من عمل کردن سر مر گنده سر حال 

من بدبخت ۵ روز اول بقدری دهنم‌گلوم تاول زد بخاطر شیلنگ بیهوشی که کردن تو حلقم که آرزو مرگ میکردم 

وای چقدر من گریه کردم...

ولی بقیه اینجور نبودن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
بستگی داره ...خیلی ها با من عمل کردن سر مر گنده سر حال  من بدبخت ۵ روز اول بقدری دهنم‌گلوم تاو ...

ای وای چقدر سخت گذشته براتون

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم